آموزش تهیه قورمهسبزی خانگی و مجلسی با تمام رازها
این دستور پخت خیلی خاص هست و تمام نکات و رمز و رازهایی که برای پختن یه قورمهسبزی حرفهای لازم هست بدونید رو گفته.
چرا خاصه؟ چون این دستور رو مادرم که دستپختش عالی و زبانزد فامیل هست با چهل سال تجربه موبهمو برای من گفته و من نوشتم و با شما به اشتراک میذارم.
البته این دستور برای یه شخص کاملاً مبتدی مثل خودم که تا حالا آشپزی نکرده نوشتهشده و امیدوارم برای تمام قورمهسبزی اولیها مناسب باشه.
می دونید که برای داشتن یه قورمهسبزی کاملاً جاافتاده و به روغن افتاده و حرفهای تمام تکنیکها و مراحل گفتهشده رو باید به ترتیب انجام بدید.
برای مواد لازم می تونید مقادیر رو تقسیمبر تعدادی که موردنظر تون هستکنید این دستور پخت برای شش نفر هست.
قورمهسبزی
مواد لازم برای شش نفر
ابتدا پیازداغ را بهاندازهای تفت میدهیم که زیاد طلایی نباشد (یعنی خشک نشود و کمی آبدار باشد) سپس گوشت را اضافه میکنیم و با پیازداغ فراوان تفت میدهیم بعدازاینکه کامل تفتداده شد زردچوبه و کمی فلفل را اضافه مینماییم وقتی فلفل و زردچوبه به خورد گوشت رفت به میزان سه لیتر آب جوش (آب داغ جوشیده سماور) اضافه میکنیم و زیر حرارت را کم میکنیم تا گوشت نیمپز شود و در این هنگام لوبیاچیتی را که از شب قبل خیس کردیم به گوشت اضافه مینماییم.
اموزش قورمه سبزی اموزش تهیه قورمه سبزی مامان پز قورمه سبزی مجلسی برای شش نفر قورمه سبزی برای تعداد زیاد رازهای پخت قورمه سبزی
اموزش قورمه سبزی اموزش تهیه قورمه سبزی مامان پز قورمه سبزی مجلسی برای شش نفر قورمه سبزی برای تعداد زیاد رازهای پخت قورمه سبزی
اموزش قورمه سبزی اموزش تهیه قورمه سبزی مامان پز قورمه سبزی مجلسی برای شش نفر قورمه سبزی برای تعداد زیاد رازهای پخت قورمه سبزی
اموزش قورمه سبزی اموزش تهیه قورمه سبزی مامان پز قورمه سبزی مجلسی برای شش نفر قورمه سبزی برای تعداد زیاد رازهای پخت قورمه سبزی
اموزش قورمه سبزی اموزش تهیه قورمه سبزی مامان پز قورمه سبزی مجلسی برای شش نفر قورمه سبزی برای تعداد زیاد رازهای پخت قورمه سبزی