اموزش فر دائم مو با لوسیون فر
روش مستقیم:(طول مو 20 تا سانتی متر مناسب است)
این روش رو اگه دستتون تنده استفاده کنید.هر لایه مویی رو که برای بستن بیگودی آماده کردید رو به مواد آغشته کنید و بعد بیگودی رو ببندید. این روش مطمئن تره.
روش غیر مستقیم:(طول مو 15 سانتی متر مناسب است)
برای اونایی که دستشون در بیگودی پیچیدن کنده، ابتدا کل مو رو بیگودی بپیچید, بعد مواد رو با استفاده از اپلیکاتور روی مو بزنید.
روش عمل:
- ابتدا موها را با شامپوی ملایم بشویید به طوری که پوست سر شسته نشود.
- موها را تقسیم بندی کرده و هر قسمت را به لوسیون فر آغشته کرده.
- هر لایه مو را با استفاده از شانه دم باریک جدا کرده و کاغذ مخصوص فر را بین دو انگشت سبابه و میانی قرار دهید و مو را با کاغذ مهار کنید.
- بیگودی را دور مو بپیجید و کش آنرا ببندید.
- بعد از 45 دقیقه موی یکی از بیگودی ها رو باز کنید اگر مو حالت اس انگلیسی داشت خوبه. بیگودی ها رو باز نکنید. مو ها رو 5 تا 10 دقیقه با آب گرم آبکشی کنید. بعد با استفاده از حوله خیسی مو ها رو بگیرید .
- مرحله دوم فر کردن یعنی تثبیت کردن رو انجام بدید. مواد مرحله دوم فر رو توی کاسه بریزید و دو سوم خنثی کننده را با استفاده از اسفنج مواد رو روی مو ها بریزید، با توجه به زمان کارخانه سازنده صبر کنید و بعد موها رو با آب گرم به طور کامل آبکشی کنید(حدود 20 دقیقه).
- بیگودی ها را باز کنید و باقیماده نوترالیزور را روی موهای باز شده ریخته و پس از 20 دقیقه آبکشی نمایید.
نکات بعد از فر:
تا 3 روز : شامپو نزنید، گیره نزنید، به مو ها زیاد دست نزنید. سعی کنید حموم نرید. بعد از 3 روز هم اگه حموم رفتید ، سعی کنید موقع شامپو کردن و خشک کردن اصلا موها رو نکشید و فقط حالت ضربه ای بدید.
برچسبها: آرایشگری, آموزش
نویسنده: الاله
منبع:
http://homemadeart.blogfa.com/