اموزش تهیه ژله بی رنگ با ترکیب میوه
دو نوع سرو ژله ی آلوئه ورا
از اونجاییکه بنده شدیدا جوگیر شدم که از این ژله استفاده کنم این دو مدل رو اختراعیدم باشد که مورد قبول قرار گیرد ( چقدر شبیه الانه منه
)
1 بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با مقدار آب روی بسته درست کنین و روی بخار حسابی همش بزنین تا شفاف بشه ، بعد 3/1 از مایع ژله رو توی ظرفای سرو بریزین و میوه ی دلخواه رو توش بریزین که من آلبالو ریختم و بذارین توی یخچال تا ببنده.
بقیه ی ژله رو هم توی آشپزخونه بذارین بعد تقریبا 45 دقیقه ژله بسته شده رو بیارین بیرون و 3/1 دیگه رو بریزین روش اما خیلی آروم و بازم میوه بریزین که من موز ریختم و بازم توی یخچال.
بعد این که گرفت بازم
بیارین و آخرین قسمت ژله رو روش بریزین و میوه ی نهایی رو بریزین و تزیینی
که میخوایین انجام بدین، من از لیمو شکری استفاده کردم ( این لیمو ها رو هم
مثل لیموناد آماده کردم منتها چون کوچیک گوشتی تر بود مربایی شدن ) این
مقدار ژله دوتا این لیوان بزرگا شد
این ژله با میوه ها خیلی خومشزه میشه
اول نصف بسته ژله از هر طعمی من توت فرنگی رو با 3/1 پیمانه آب جوش حل کردم و روی بخار آب گذاشتم تا شفاف و یکدست شد بعد نصف پیمانه بستنی ریختم توش ، یه قالب مستطیل رو با روغن مایع چرب کردم.
توی جام هایی که میخواستم ژله رو سرو کنم هر کدوم یک قاشق از این ژله ریختم و مابقیشو ریختم توی قالب و گذاشتم تا بگیرن ، نصف بسته ژله ی آلوئه وره رو رو هم با نصف پیمانه آب جوش حل کردم و نصف پیمانه آب سرد رو هم ریختم و گذاشتم بیرون باشه تا دماش بیوفته.
ژله ی توت فرنگی که گرفت به شکل قلب قالب زدم و روی دیواره ی جام چیدم و 5 دقیقه گذاشتم یخچال:
بعد آروم از ژله ریختم تا وسط قلبا و گذاشتم تا ببنده ( بیشتر بریزین قلبا از دیواره جدا میشن ) :
این مقدار ژله هم این 2تا جام شد
ژله آلوئه ورا چون بیرنگه توش میشه خیلی ایده به خرج داد و اینا فعلا به فکر من رسید