اموزش تهیه دسر پاناکوتا با ژله
پاناکوتا با ژله !!!
نصف پیمانه شیر کاکائو ( یا ساده )
2 قاشق مربا خوری پودر ژلاتین
4/1 پیمانه شکر
1 لیوان آب جوش
نصف لیوان آب سرد
لیمو شکری و هلو برای تزئین
اول قالب رو چرب میکنیم و اگه مثل من میترسین برنگرده یه سلفونم میکشین و خیالتونو راحت میکنین.
ژله ی لیمو رو با نصف پیمانه آب جوش حل میکنیم و روی بخار آب میذاریم تا شفاف بشه و بعد 4/1 پیمانه آب سرد میریزیم ، میریزیمش توی قالب و میذاریم یخچال تا 2 ساعت بمونه که ببنده
تا ژله سفت بشه مواد پاناکوتاییشو! آماده میکنیم
کمی از شیر سرد رو روی پودر ژلاتین میریزیم و میذاریم روی بخار آب تا مایع بشه بعد توی شیر و خامه که کمی حرارت دادیم و با شکر مخلوط کردیم میریزیم ( فقط دقت کنین که شیر خامه نجوشه فقط شکر حل بشه توش )
وقتی ژله بست اما سطحش چسبنده بود این مواد رو که کمی خنک شده با قاشق آروم روش میریزیم و میذاریم توی یخچال
مرحله ی آخر ژله هلو رو مثل لیمو درست میکنیم و میذاریم هم خنک بشه و هم نمی بند بشه و بعد آرو میریزیم روی لایه ی قبلی و یه 2 تا 3 ساعت میذاریم حسابی بگیره.
با اعتماد به نفس زیاد برمیگردونیم و با لیمو و هلو تزئینش میکنیم
خطایی که دور دسر توی عکس دیده میشه مال سلفون بوده
نکته ی پاناکوتایی: میتونین از هر طعم ژله که دوست دارین استفاده کنین ، میوه رو توی ژله مخلوط کنین توی این دسر کلی تنوع میشه داد.