اموزش تهیه دو نوع فرنی با آرد ذرت و ارد برنج
دو نوع فرنی
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
آرد ذرت 6 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
کره 25 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل کمی
پرتقال 1 عدد ( آب و رنده ی پوستش مورد نیازه )
اول شیر رو با شکر و آرد ذرت خوب مخلوط میکنیم وقتی حل شد زرده ی تخم مرغ و وانیل و کره رو اضافه میکنیم
روی حرارت میذاریم و مداوم هم میزنیم تا فرنیه یکدستی داشته باشیم ، وقتی غلیظ شد تقریبا مثل ماست سفت ( کمی سفت تر از حد معمول باشه که آب پرتقال رو اضافه کردین شل نشه )، حرارت رو خاموش کرده و آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده هم میزنیم و فرنی آماده ست.
فقط توجه کنین که شیر از حالت جوشش بیوفته بعد آب پرتقال رو اضافه کنین تا شیر نبره.
فرنی ساده
مواد لازم:
شیر 4 پیمانه
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری پر
شکر 6 قاشق
گلاب 3 قاشق
شیر رو با آرد برنج و شکر و گلاب خوب مخلوط کرده و بعد روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا شیر غلیظ بشه ، وقتی مثل ماست غلیظ شد از روی حرارت برداشته در ظرف سرو میریزیم و وقتی خنک شد تزئین میکنیم
دوتا فرنی به همین سادگی و به همین نرمی و دلچسبی
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7