مواد لازم و اموزش تیرامیسو ( Tiramisu with lady finger )
تیرامیسو ( Tiramisu with lady finger )
مواد لازم لیدی فینگر:
تخم مرغ کامل ٢ عدد
زرده تخم مرغ ١ عدد
شکر ریز ۶۵ گرم یا ۴/١ پیمانه و ١ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۴ قاشق غذاخوری ( توی دستور اصلی ٢.۵ قاشق بود )
آرد سفید ٣/١ پیمانه
وانیل ٢/١ قاشق چایخوری
پودر قند مقداری
فر روی ٢٠٠ درجه روشن میکنیم تا گرم بشه ، سینی فر رو کاغذ میندازیم و چرب میکنیم.
زرده و سفیده رو جدا میکنیم ، ٣تا زرده رو با شکر و وانیل میزنیم تا کرم و کشدار بشه
٢ تا سفیده رو هم جدا میزنیم تا کاملا سفید بشه و پف کنه ، بعد سفیده و زرده رو آروم با لیسک مخلوط میکنیم ، آردها رو که با بیکینگ پودر مخلوط کردیم قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست ولطیف میشه.
توی قیف میریزیم و به قطر ١ سانت ( اما مال من خیلی نرمتر بود ) روی کاغذ میریزیم و روش پودر قند میپاشیم و توی فر به مدت ٧ تا ١٠ دقیقه میذاریم تا بپزه
خنک که شد از سینی جدا میکنیم ، اینی شد که میبینین بعد از اینکه درستید همش به دوست جونی گفتم خراب شد خراب شد
مواد لازم تیرامیسو:
لیدی فینگر ١۵ عدد
پنیر خامه ای ١۵٠ گرم
شکر ریز 2/1 پیمانه
خامه زده شده ٢٠٠ گرم
قهوه ی غلیظ آماده شده ٢/١ فنجان
شکلات رنده شده یا پودر کاکائو مقداری
اول خامه رو برای اینکه فرم بگیره بریزین توی کاسه استیل و برای ٢٠٠ گرم خامه 100 گرم شکر پودر شده رو میریزیم و خوب هم میزنیم و میذاریمش تو فریزر وقتی تیغه های یخ روش رو دیدیم میاریم بیرون و ۵ دقیقه میزنیم و دوباره میذاریم فریزر و 3 تا 4 بار این کار رو انجام میدیم بعد یه ظرف بزرگتر یخ میریزیم و کاسه خامه رو روش میذاریم و میزنیم تا کامل فرم بگیره اول سریع ممکنه فرم بگیره گولشو نخورین و بزنین تا فرم بگیره و سبک بشه اما زیاد از حد هم نزنین که کره میشه
پنیر خامه ای رو کمی با شکر هم بزنین و بعد خامه ی فرم گرفته رو اضافه کنین و مخلوط کنین
توی ظرف سرو که بهتره شیشه ای باشه یه لایه لیدی فینگر میچینین روش رو با قلمو قهوه میمالین اونم حسابی
بعد روش از مواد خامه ای میریزین و دوباره روش لیدی فینگر تا ظرف پر بشه
من ظرف کوچیک بلور همینو داشتم مجبور شدم لیدی فینگرا رو نصف کنم اما ظرف مستطیل شکیلتر در میاد
در آخر روشو با شکلات رنده شده یا پودر کاکائو بپوشونین ، روی ظرف سلفون بکشین و 3 ساعت بذارین توی یخچال بمونه بعدم نوش جان
با اینکه لیدی فینگرام خوشمل نشد و حالمو گرفت اما خیلی خوشمزه بود
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7