پودینگ به :)
به به یه دسر عالی با میوه ی خوشمزه ی فصل یعنی " به "
این دسر از چند تا رسیپی تهیه شده و یعنی کار دست خود تستر کوچیکه اس
مواد لازم:
به یک عدد
شیر 2 پیمانه
خامه 50 گرم
آرد ذرت 2.5 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری سرپر
وانیل کمی
تزیین: ژله و مربای به
اول بگم که به رو اینطوری تمیز کردم البته که همه واردن!
با یه دستمال نخی تمام پرزای روی به رو میگیریم و بعد میشوریم، پوستشو میگیریم و 4قاچ میکنیم
توی قابلمه به رو با 1 لیوان آب و در بسته میذاریم بپزه، وقتی حسابی نرم شد و آبش تقریبا کشیده شد از روی حرارت برمیداریم و پوره اش میکنیم
خامه رو به پوره ی به اضافه میکنیم و کنار میذاریم
شیر رو با شکر و آرد ذرت مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا کرمی و غلیظ بشه آخر سر وانیل رو میریزیم
توی همین مدت پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا مایع بشه
به و خامه رو به شیر اضافه میکنیم و در آخر مایع ژلاتین رو میریزیم و مخلوط میکنیم و توی ظرفای سرو میریزیم
به مدت ٢ ساعت توی یخچال بمونه تا بگیره
برای روشم من از ژله آلبالو و مربای به استفاده کردم ، ایشالله مربای به رو دوست جونی به همین زودیا می آپه
عکسای خوبی نشد آخه تو مود عکس اندازیدن نبودم رنگشم تقریبا کرم صورتی کمرنگ شده بود اما طعمش عالی بود
۴ تا از این لیوان خوشملا شد
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7