اموزش دسر ساده و خوشمزه تارت شکلات و گیلاس
تارت شکلات و گیلاس
عید همگی مبارک دوست جونیاااااااا
یه دسر خوشمل و خومشزه و مهمونی پسند! من که جلو مهمونام کلی باهاش کلاس گذاشتم! و تا آخرشم خورده شد!!!
کراست:
بیسکوییت پتی بور 125 گرم
کره 70 گرم
شکر 2 قاشق
پودر کاکائو 1 قاشق
فیلینگ:
شیر 2 پیمانه
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 1.5 قاشق
شکلات شیری 100 گرم
شکر 1 قاشق
کره 5 گرم
تاپینگ:
گیلاس هسته گرفته 1 پیمانه ( بستگی به قالبتون داره )
ژله گیلاس یا آلبالو 2/1 بسته
آب جوش 2/1 پیمانه
اول قالب (8 inch ) رو با فویل میپوشونیم طوری که از دیواره بلندتر باشه، البته همین سایز اگه قالب کمربندی دارین که دیگه این کار نیازی نیست!
بیسکوییت رو پودرش کنین اما آرد نشه! با کره و شکر و کاکائو مخلوط کنین و تمام کف و دیواره قالب رو بپوشونین! یه دیواره بسازین!
بذارینش یخچال!
شکلات رو خورد کنن و کناری بذارین
ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب سرد بپاشین و اسفنجی که شد بذارین روی بخار آب تا مایع یکدستی بشه!
شیر و آرد ذرت و شکر رو مخلوط کنین و روی حرارت بذارین مدام هم بزنین تا یکم آردش بپزه و غلیظ بشه
شکلات خورد شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه
از روی حرارت بردارین و ژلاتین مایع و کره رو برییزین و همش بزنین
از حرارت که افتاد بریزینش روی کراست بذارین 5 تا 6 ساعت بگیره
برای تاپینگ هم ژله گیلاس رو با آب جوش حل کنین و شفاف که شد و حسابی خنک شد ( تو محیط آشپزخونه ) گیلاسا رو روی تار بچینین و ژله رو اروم بدین روش!
1 ساعت دیگه بذارین یخچال!
تارت خوشملتون اماده اس!
من اصولا با تزیین خامه و اینا مخالفم!!! اما برای تزیینش میتونین خامه استفاده کنین! ( روش به این خوشگلیه خو تزیین نمیخواد که! )
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7