شله زرد
سلام سلام دوستامون! 2 هفته ایی پیش اومد حسابی تعطیلات بودم در جوار خانواده!
دوست جونیمم که سرگرم خونه اینجا حسابی تعطیل شد!
روزه و نمازتون قبول! یادتون نره واسمون دعا کنین
فیلا یه پست ساده داشته باشیم تا من یکم را بیوفتم!!!
مواد لازم:
برنج 100 گرم ( 3/2 پیمانه )
شکر 200 گرم ( تقریبا 2 پیمانه سرخالی )
کره 20 گرم
خلال بادام 1 قاشق پر
زعفران نصف استکان
گلاب 2 قاشق
پودر هل نوک قاشق چایخوری
برنج رو یک روز قبل از درستیدن شله زرد خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم
برنج رو با 5 پیمانه آب میذاریم روی حرارت تا بجوشه وقتی جوشید کف روش رو جمع میکنیم حرارت رو یکم متوسط میکنیم و کره رو اضافه میکنیم ، میذاریم بپزه تا حسابی دونه ها از هم باز بشن و نرم بشن!
تا حسابی برنج له نشده شکر رو اضافه نمیکنیم
بادوما رو هم توی آب سرد خیس میکنیم
وقتی حسابی دونه ها شکفته شد شکر رو میریزیم به نظر من این مقدار خوبه اما اگه خیلی شیرین دوست دارین بیشتر اضافه کنین
هل و گلاب و زعفران و بادوم رو هم اضافه میکنیم
از این به بعد چون شکر داره ته میگیره پس باید همش بزنین
وقتی جا افتاد از روی حرارت برش دارین و بریزین توی ظرف تا سرد بشه و روی ببنده تا تزیینش کنین!
این مقدار 5 تا از این کاسه ها شد تقریبا برای 5 نفر خوبه!
برای تزیینشم من از خلال بادوم و دارچین و پودر نارگیل استفاده کردم
اینم یه گزینه مناسب برای افطار!
توی این لینک هم میتونین برای افطار چیزای خوبی پیدا کنین >>> سفره ی افطار
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7