اموزش تهیه ژله بستنی دو رنگ( Watermelon ice cream jelly )
ژله بستنی هندوانه ای ( Watermelon ice cream jelly )
دیگه کم کم به یلدا داریم میرسیم، این دسر رو دیشب درست کردم خیلی دلم میخواست ازاین خوشگلتر دربیاد اما عجله نذاشت!
این دسر آسون رو واسه چند تا از دوستایی که دسر راحت میخواستن گذاشتم، توی لیوان یه بار مصرف درست کردم منتها جنسش کاغذی نباشه که میچسبه!
مواد لازم برای 4تا لیوان ژله بستنی
ژله ی هندونه رو با نصف پیمانه آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی بخار آب تاشفاف بشه
ژله ی لیمو رو هم همینطور جداگانه با نصف پیمانه آب حل میکنیم
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و روی بخار آب میذاریم تا حل بشه
ژله های مایع که کمی خنک شده، به هر کدوم نصف پیمانه بستنی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و میذاریمشون یخچال هر5 دقیقه همشون میزنیم تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسن ( مال من کمیسفت تر بود برای همین توی قالب کمی حباب هوا درست شد )
لیواناییه بارمصرف رو یکم مرطوب میکنیم
برای برگردوندشنونم ، توی آب جوش فرو میبریم و سریع برمیگردونیم یا مثل من دور لیوان رو با چاقو چند تا چاک میدیم و برعکس که کردیم لیوان رو پاره میکنیم و درمیاریم
برای روش هم از شکلات چیپسی به جای هسته ی هندونه کمک میگیریم
هر کدوم از این 4تا لیوان 205 کالری داره، هرچند یلدا که رژیم نداره!
با اینکه تمیز درنیوردم و نمیخواستم بذارمش اما انقدر خوشمزه بود و آسون که دلم نیومد!
اینم یه هندونه ایه دیگه برای یلدا!
خیلی آسونه امیدوارم درست کنین و بخورین و حالشو ببرین
راستی اینم بگم این پست 181 ام! وب من و دوستمه!!! هوراااااااااا
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7