اموزش تهیه چیزکیک شکلاتی یخچالی با بیسکوییت و پنیر خامه ای
چیزکیک شکلاتی ( Chocolate Cheesecake )
روز همه ی مامانا و خانوما مبااااااارک ، دوست جونیا روز همتون مبارک
اینم یه چیزکیک آسون و فوق العاده! خیلی هم خوشگل!
اول از همه پنیر خامه ای رو بذارین تا به دمای محیط برسه!
با روغن مایع دیواره هاشو یکم چرب میکنیم
قالب رو میذاریم فریزر!
شکلات رو توی ماکرو یا بن ماری ذوب میکنیم ، شیر رو هم داغ میکنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم
ژلاتین رو هم روی آب سرد میریزیم و اسفنجی که شد توی ماکروویو یا بن ماری ذوب میکنیم بعد توی شیر و شکلات میریزیم تا از حرارت بیوفتن!
پنیرخامه ای رو یکم میزنیم یکدست که شد پودر شکر رو اضافه میکنیم و بعد خامه! شکدست که شدن مخلوط شیر و شکلات و ژلاتین رو میریزیم و مخلوط میکنیم
پودر کاکائو رو با 1 قاشق آب حل میکنیم و اونم اضافه میکنیم
این مایع شل و روون هستش اما بعدا توی یخچال یه بافت کرمی و مخملی میده بهمون!
قالب رو از فریزر درمیاریم و مایع چیزکیک رو روی کراست میریزیم
برای 4 ساعت میره توی یخچال تا خوب ببنده!
اینم یه بافت مخملی و بسیار هوش از سر انسان بر!
* من شکلات 60 درصد استفاده کردم اگه شکلاتتون شیرینی تر بود یا تلختر شکرشو تنظیم کنین!
* پنیر خامه ای ماسکارپونه یا لبنه باشه عالیه!
* خامه پاکت صورتی صبحانه باشه!
* برای برشش 5 زودتر از یخچال بیارین بیرون، چاقو رو آب ولرم بزنین و تکون بدین آبش بریزه و خیلی راحت برش بدین! یه برش تمیز و خوشگل!
* اون پودر کاکائو توی مایه عطر و طعمش رو خیلی عالی میکنه!
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7