اموزش تهیه و تزئین حلوای شیر برای ماه رمضان و مراسم
اموزش تهیه و تزئین حلوای شیر برای ماه رمضون و مراسم
حلوای شیر
اینم اولین دستور برای ماه رمضون! یادتون نره دعامون کنین :)
حلوای سه آرد مجلسی ، کشک بادمجون ، حلوای هویج ، توپک هویج
شله زرد ، هلیم ، دو نوع فرنی ، توپک خرمایی ، حلوای شکلاتی
این یه مدل ساده از حلوای شیر هستش ، ایشالله مدلای دیگه رو هم میذاریم
مواد لازم:
شیر 1 پیمانه
آرد 250 گرم
مخلوط روغن مایع و کره 130 تا 150 گرم
شکر 1 پیمانه
زعفران ساییده 2/1 قاشق چایخوری
شیر و شکر رو میذاریم روی حرارت متوسط تا فقط شکر حل بشه! بعد برداشته و زعفران رو توش میریزیم و کنار میذاریم
آرد رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره اما خیلی تغییر رنگ نده چون یه حلوای زعفرانی خوشرنگ میخوایم
آرد رو الک میکنیم تا گلوله نمونه توش، روغن و کره رو اضافه میکنیم
روی حرارت متوسط در حال هم زدن تو دو مرحله شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا از قابلمه جدا بشه
توی ظرف سرو ریخته و با بادام یا پسته تزیین میکنیم
ماندگاری این حلوا کم هستش چون شیر داره و باید زود مصرف بشه
این مقدار مواد این حلوا رو توی بشقاب بزرگ داد
ماه رمضون ما رو یادتون نره :)
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7