اموزش تهیه دسر خوشمزه با البالو
شارلوت موس آلبالو ( Sour cherry mousse charlotte )
شارلوت موس آلبالو ( Sour cherry mousse charlotte )
مواد لازم شارلوت:
کیک
موس آلبالو
ژله آلبالو
آلبالو
برای کیک من کیک وانیلی کره ای رو از این پست >> کیک کره ایی وانیلی ( Vanilla butter cake ) انتخاب کردم که خیلی خوشمزه اس و خوب هم برش میخوره! میتونین درستش کنین و لای کاغذ روغنی بپیچین و بعد توی زیپ لاک بذارین وبعد توی فریزر نگه دارین و هر وقت خواستین استفاده کنین!
مواد لازم موس آلبالو:
آلبالو تازه هسته گرفته 1 پیمانه
خامه 200 میلی لیتر
شکر 8 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری
آب 4/1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شیر رو گرم میکنیم و شکر رو توش حل میکنیم
ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه
آلبالو ها رو پوره میکنیم و از صافی رد میکنیم تا پوسته هاش جدا بشه! وقتی شیر و ژلاتین خنک شدن به آلبالو اضافه میشه، خامه رو هم اشافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم مواد رو میذاریم یخچال تا غلظتش به حالت سفیده تخم مرغ دربیاد
ژله ی آلبالو رو هم طبق دستورش درست میکنیم فقط یه کوچولو آب کمتر بریزین!
ظرف سرومون رو برمیداریم با کاتر گرد از کیک میبریم و میذاریم توی بشقاب به اندازه ی دورش طلق اندازه گرفته و میبریم بعد با قلمو چربش میکنیم دور کیک فیکس میکنیم و منگنه میکنیم
کیک رو با کمی شیر مرطوب میکنیم، حالا روی کیک از مایه ی موس میریزیم و میذاریم یخچال!
وقتی تقریبا بسته بود اما سطح روش چسبناک بود چندتا آلبالو انداخته و روش ژله ی نیم بند رو میریزیم و میذاریم یخچال برای 3 ساعت تا خوب ببنده!
دسر خوشگل ما آماده است نوش جان
* بافت این موس خیلی عالیه و نرمه! میشه شارلوتش نکرد و خودش رو ریخت توی قالب! خیلی خوب فرم میگیره و میشه برش گردوند!
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7