اموزش تهیه دسر اسون با توت فرنگی ترایفل توت فرنگی ( Strawberry Trifle )
ترایفل توت فرنگی ( Strawberry Trifle )
قبلا توی این پست در مورد ترایفل گفته بودم! این دسر خیلی ساده و سریعه و خیلی خوشمزه!
توی این ترایفل از بیسکوییت جای کیک استفاده کردم که یه مدل ایتالیایی از ترایفل هستش!
توت فرنگی
کرم کاستارد
خامه ی فرم گرفته
بیسکوییت
کرم کاستارد:
شیر 2 پیمانه
پودر کاستارد 3 قاشق
شکر 5 قاشق
اول 4/1 پیمانه از شیر رو برمیداریم و باقیشو میریزیم توی قابلمه همراه شکر میذاریم روی حرارت تا بجوشه، شیر باقیمونده رو با پودر کاستارد مخلوط میکنیم تا حل بشه!
وقتی شیر جوشید حرارت رو کم میکنیم و شیر و کاستارد رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم اونقدر روی حرارت هم میخوره تا مثله فرنی سقت بشه!
روش یه نایلون فریزر میکشیم تا رویه نبنده و خنک بشه!
بیسکویتا رو میریزیم توی زیپ لاک و میکوبیمشون!!! تا همشونو خورد و خمیر کنیم!!!
3 تا از توت فرنگی ا رو اسلایسای باریک میکنیم و بقیه شونو خورد میکنیم
جام شیشه ای خوشگل برمیداریم 1 قاشق از بیسکوییتا رو میریزیم کفشون و از اسلایسای توت فرنگی به دیواره ی جام میچسبونیم
یه کوچولو هم از توت فرنگیای خورد شده میریزیم روی بیسکوییتا! بعد کاستارد رو اضافه میکنیم تا کامل توت فرنگیای دیواره برن زیر کاستارد!
اگه خامه دوست داشتین اینجا اشافه میشه که من برای کم کردن کالری نریختم!
دوباره یه لایه بیسکوییت و روشم توت خورد شده و در آخر تا لبه ی جام رو پر ا کاستارد میکنیم
روشو میشه با خامه و توت فرنگی تزیین کرد که من فقط از توت فرنگی اسلایسی استفاده کردم
میره برای 7 تا 8 ساعت توی یخچال تا خوب سرد و خوشمزه بشه!
یه دسر آسون و تابستونی و شیک! و واقعا خوشمزه!!
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7