اموزش تهیه تارت میوه شلیل و آلبالو ( Nectarine and Cherry Tart )
تارت شلیل و آلبالو ( Nectarine and Cherry Tart )
هم کم شیرینه و هم راحت! طعم ترش آلبالو هم که توی شیرینیه بیس کم نظیره! دیگه مجاب شدین آیا؟!
مواد لازم:
روغن مایع 80 گرم
کره 40 گرم
پودر شکر 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آرد 140 گرم
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
شلیل 2 عدد یزرگ
آلبالو هسته گرفته مقداری
آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم
قالب کمربندی به قطر 23 تا 28 سانتی که من نون نازکتری میخواستم و 28 انتخاب کردم رو برمیداریم و کفش کاغذ میندازیم و روی کاغذ و دیواره ها رو با کره چرب میکنیم
آلبالو ها رو هسته میگیریم
شلیل رو هم برش های خلالی میدیم
فر رو روی 175 درجه میذاریم گرم بشه
کره و روغن و شکر رو میزنیم تا سبک و کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه با وانیل اضافه میکنیم میزنیم، بعد نوبت ماست میشه و خوب یکدست که شد آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم و میریزیم توی قالب! یه لایه ی نازکی میشه که اشکالی نداره خوب صافش میکنیم
دورتا دور برش های شلیل رو میچینیم و وسط آلبالوها رو میریزیم تقریبا 40 تا دونه!
میذاریم توی فر ببرای 25 تا 30 دقیقه! تا زمانی که دورش و روش طلایی بشه
از فر میاریم بیرون خنک که شد میذاریمش توی ظرف فر!
برای 5 تا 6 نفر مناسبه و با چای خیلی خوبه!
نوش جان
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7