اموزش تهیه پودینگ وانیلی با سس هلو و توت فرنگی ( classic vanilla pudding )
پودینگ کلاسیک وانیلی با سس هلو و توت فرنگی ( classic vanilla pudding )
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 1.5 قاشق چایخوری
وانیل کمی
همه مواد رو به جز کره با هم مخلوط میکنیم و یکدست که شد میذاریم روی حرارت متوسط و مرتب هم میزنیم تا بپزه و غلیظ بشه! نباید حرارت رو زیاد کنیم چون سریع غلیظ میشه بدون اینکه بپزه و مزه ی خوبی نخواهد داشت!
وقتی اونقدر غلیظ شد که پشت قاشق چوبی رو یه لایه پوشوند کره رو اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برمیداریم
پودینگ رو مریزیم توی یه کاسه و روی سطحش رو یه سلفون میندازیم دقیقا روی پودینگ تا بچسبه و پودینگ رویه نبنده! میذاریم خنک بشه
سس هلو و توت فرنگی:
1 عدد هلوی متوسط رو 2 دقیقه میندازیم توی آب جوش و بعد سریع میندازیم توی آب سرد که یخ داره! پوستش خیلی راحت جدا میشه!
هلوی پوست گرفته و 4 عدد توت فرنگی و 1 قاشق پودر قند رو با هم میکس میکنیم و سسمون آماده است!
پودینگ رو توی جام ها میریزیم و روش رو سس هلو میدیم و میره توی یخچال تا 3 ساعت بمونه!
بسیار خوشمزه و دلچسب! نوش جان
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7