اموزش تهیه ژله ی خورده شیشه ( Broken glass Jelly ) ژله چند رنگ زیبا
ژله ی خورده شیشه ( Broken glass Jelly )
پودر ژلاتین 20 گرم
آب نصف پیمانه
شکر 4/3 پیمانه
وانیل
ژله ها:
ژله ی بلوبری 1 بسته + 1.5 لیوان آب
ژله توت فرنگی 1 بسته + 1.5 پیمانه آب
برای این مواد یه قالب گرد به قطر 20 سانت برمیداریم، حالا به همین اندازه شکلهای مختلف دیگه سلیقه ایه! با قلمو و روغن مایع چربش میکنیم و میذاریم فریزر!
ژله ها رو آماده میکنیم و توی قالب های مستطیل ترجیحا میریزیم و میذاریم کاملا ببنده! آب کمتر استفاده کردم که بتونیم برش بدیم و کمی سفت تر باشه!
میشه تعداد رنگهای ژله رو بیشتر کرد اما من از دو رنگ استفاده کردم!
ژله ی پایه رو شروع میکنیم:
شیر رو با خامه مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا گرم بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و وقتی شکر حل شد وانیل رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم، نمیخوایم بجوشه و مقدارش کم بشه!
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و وقتی اسفنجی شد روی بخار آب میذاریم تا مایع شفافی بشه! میذاریمش کنار تا از حرارت بیوفته و بعد به شیر اضافه میکنیم!
کل ژله ی پایه رو میذاریم تا محیط آشپزخونه تا کاملا سرد بشه! اگه کمی گرم باشه کارمون خراب میشه! توی یخچال هم نمیذاریم چون نمیخوایم ببنده!
وقتی ژله ی پایه سرد شد، ژله های رنگی رو میاریم و مربی خوردشون میکنیم! قالب رو از فریز میاریم بیرون و ژله های خورد شده رو نامنظم میریزیم توش، سعی میکنیم که رنگهای مختلف همه جا باشه!
حالا ژله ی پایه رو میریزیم روشون تا کامل ظرف پر بشه! میره برای حداقل 4 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده! اگه 1 شب بمونه که عالی میشه!
وقتی دسرمون گرفت و خواستیم برگردونیم با چاقو دورش رو کمی آزاد میکنیم و اگه با دست دسر رو به طرف مرکز کمی بکشیم جدا میشه و کمی هوا میره زیرش! حالا سریع توی آب گرم میزنیم و برش میگردونیم توی ظرف سرو! بهتره که قالب دسر فلزی باشه کار باهاش خیلی راحت تره! اما قالبای سیلیکونی هم خوب جواب میدن!
برش میدیم تا بروکن گلس اینجا خودنمایی کنه!
به به نوش جان
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7