اموزش تهیه دسر بنوفی ترایفل ( Banoffee triffle ) با کیک خرد و موز
اموزش تهیه دسر بنوفی ترایفل ( Banoffee triffle ) با کیک خرد و موز
بنوفی ترایفل ( Banoffee triffle )
بسیار خوشمزه!!! و بسی پر کالری! بهتره ناهار نخورین یا سالاد بخورین! چون خیلی خومشزه و سنگینه!
البته بازم جهت تپل سازی شما چون من رژیم دارم و این هم آرشیوی!
کیک شکلاتی
دولسه دلچه نصف قوطی
موز یک عدد بزرگ
پودینگ وانیلی 1 پیمانه
شیر شیرین شده چند قاشق
برای کیکش توی تگ شکلات یا کیک برین انواع کیک شکلاتی یا حتی کاپ کیک هست که میتونین استفاده کنین
اول کیک شکلاتی رو مربعی خورد میکنیم، دوتا لیوان خوشگل رو برمیداریم تو هر کدوم یه ردیف کیک میذاریم روی کیک ها رو با شیر مرطوب میکنیم دو قاشق پودینگ وانیلی میریزیم، روش حلقه های موزی رو میچینیم و در آخر دلسه دلچه میریزیم و یه بار دیگه این لایه رو تکرار میکنیم، البته میشه ظرف کوچیک برداشت و از هر کدوم یک ردیف گذاشت!
برای دو تا سه ساعت بذارین توی یخچال تا مزه ها خوب به هم برن!
اگه دلسه دوست داشته باشین طعم این ترایفل براتون رویایی هستش
نوش جان :)
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7