مصرف مواد نشاسته ای ( کربوهیدرات ها ) در افراد دیابتی

[RB:Blog_And_Post_content]

بیماران دیابتی همیشه از مصرف قند و مواد نشاسته ای ( کربوهیدرات ها ) هراس دارند,مانیتول و گزیلتول قندهایی هستند كه نسبت به قندهای معمولی كالری كمتری تولید كرده,قندهای مصنوعی ، همچون ساخارین ، آسپارتام ، اسسولفام K,این قندها چندین برابر سوكروز ( شكر ) شیرین هستند و بدون كالری می باشند,برای کاهش جذب قند بهتر است همراه وعده های غذایی از فیبرها استفاده کنیم,
مصرف مواد نشاسته ای ( کربوهیدرات ها ) در افراد دیابتیمصرف مواد قندی و نشاسته ای در افراد دیابتی بیماران دیابتی همیشه از مصرف قند و مواد نشاسته ای ( کربوهیدرات ها ) هراس دارند چراکه میگویند بدن

روش های پیدا کردن شغل و کارآفرینی