اموزش چیدمان میز و سفره نهار و شام با عکس و توضیحات
تزیین و چیدمان سفره نهار و شام
به گزارش آکاایران: تعداد و طرز چیدن وسایل غذاخوری برای ناهار و شام بستگی به دو چیز دارد:
یکی نوع غذا و دیگری رسمی یا غیر رسمی بودن مجلس.
نکاتی برای چیدمان میز غذاخوری یا سفره غذا
2- کارد را در طرف راست بشقاب، طوری قرار دهید که لبه تیز آن رو به بشقاب واقع شود.
3- قاشق را در همان طرفی که کارد هست و در سمت راست آن بگذارید. چنگال را باید سمت چپ بشقاب گذاشت.
9- بشقاب مخصوص سالاد راباید در سمت چپ بشقاب قرار دهید و دستمال سفره نیز در سمت چپ قرار می گیرد.
11- برای میزهای رسمی از شمع های سفید و میزهای غیر رسمی از شمع هایی با رنگ های شاد استفاد کنید.
سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی -