طرز تهیه: گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل کوبیده شده مخلوط کنید. سپس 2 عدد از پیازها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. آب 2 عدد لیمو را همراه پودر لیموعمانی و نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید.
مواد که آماده شد، شکم ماهیها را که قبلا تمیز کرده و شستهاید باز کرده و از مواد پر کنید. سپس 2 عدد لیموی باقیمانده را از وسط برش داده و روی مواد داخل شکم ماهی بگذارید.
حالا ظرف مخصوص فر را چرب کرده، ماهیها را در ظرف بگذارید و روی آن روغن زیتون بریزید. اگر از مواد میانی چیزی مانده بود روی سطح ماهیها بریزید و روی سطح آن را بپوشانید.
سپس یک عدد پیاز و گوجهفرنگی را درشت حلقه کنید و روی سطح ماهیها و کنار آن در ظرف بچینید. میتوانید روی پیازها و گوجهفرنگی کمی روغن زیتون بریزید.