اموزش تهیه خورشت کرفس جا افتاده و مجلسی
چگونه خورش کرفس درست کنیم
آکاایران: چگونه خورش کرفس درست کنیم
به گزارش آکاایران: کرفس از سبزیجاتی است که از آن در تهیه سالاد و ترشی بهره می گیریم و خواص زیادی دارد. کرفس را در هر فصلی می توانید پیدا کنید اما بهترین طعم آن را در فصل تابستان تجربه خواهید کرد. خورش کرفس هم یکی از خورش های سنتی و مفید سفره های ماست. اگر دوست دارید طرز تهیه خورش کرفس را یاد بگیرید یا یک بار دیگر مرور کنید با این چگونه همراه باشید.
مواد لازم برای 5-6 نفر
گوشت خورشی 300 تا 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
ساقه کرفس 600 گرم
برگ کرفس 50 گرم
جعفری 100 گرم
نعناع 50 گرم
لیمو عمانی 2-3 عدد
روغن، آبلیمو، نمک و زردچوبه به میزان لازم
ساقه های کرفس را خوب بشویید. بعد از اینکه آبشان رفت ساقه ها را در اندازه های 2-3 سانتیمتری خرد کنید.
50 گرم از برگ های جوان کرفس که براق تر و سبز روشن هستند با جعفری و نعناع خرد کنید.
کرفس ها را با سبزی هایی که خرد کرده اید را با هم یا جدا جدا با مقدار کمی روغن تفت دهید. می توانید به خورش تان مقداری سبزی قورمه سبزی که از قبل آماده کرده اید اضافه کنید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس به پیاز کمی زردچوبه بزنید و گوشت را اضافه کنید تا با پیاز و زردچوبه تفت بخورد و کمی آب بیندازد.
روی گوشت و پیاز حدود 3-4 لیوان آب بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید؛ سپس حرارت را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا گوشت بپزد.
بعد از پختن گوشت، کرفس و سبزیجات و مقداری نمک به گوشت بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد. لیمو عمانی ها را شسته، سوراخ کنید و داخل خورش بیندازید.
وقتی خورش جا افتاد آن را بچشید و اگر ترشی آن به نظرتان کم است مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.
بعد از افزودن کرفس به خورش هر زمان که احساس کردید آب خورش کم است و خواستید داخل خورش آب بریزید حتما از آب جوش استفاده کنید تا طعم خورش کرفس تان را از بین نبرید.
اگر دوست داشتید به جای گوشت از مرغ استفاده کنید ولی حواستان باشد که مرغ زودتر می پزد. بسته به سلیقه و علاقه تان می توانید از سینه یا ران استفاده کنید؛ گوشت سینه را مکعبی خرد کنید و سعی کنید فقط از ساق مرغ داخل خورش کرفس استفاده کنید.
انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه -