روش شناسایی روغن زیتون خوب از روی بو و مزه
روغن زيتون خوب را از کجا بشناسيم؟
فراموش نکنید رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی میتوان در آن تقلب کرد. به علاوه هر نوع زیتون، رنگ مخصوص خود را دارد و یا حتی اگر مقدار برگهای آن همراه دانه زیاد باشد، رنگ روغن حاصل را تغییر میدهد.
در
عین حال، گاهی فروشندگان شیشههای روغن زیتون را در پشت ویترین یا در قفسه
در معرض نور قرار میدهند و بدون آنکه توجه داشته باشند همه خواص این روغن
مفید را از آن میگیرند زیرا نور موجب از بین رفتن بسیاری از مواد آنتی
اکسیدان موجود در روغن زیتون میشود که برای مقابله با امراض و بیماریها
لازم است. از مصرف
روغنهایی که در ظروف شفاف و در معرض نور و حرارت نگهداری شده، خودداری
کنید و در منزل آن را در جای خشک و خنک و تاریک قرار دهید .
در ظرف را بلافاصله بعد از مصرف ببندید زیرا روغن زیتون به سرعت بو و مزه
غذاهای مختلف را به خود میگیرد و در اثر تماس با اکسیژن هوا فاسد میشود.
نگهداری روغن:
ظروف سرامیکی یا پلاستیکی تیره بهتر از ظروف پلیاتیلنی شفاف هستند. در عین حال، این روغن را در شرایط مناسب میتوان 120 تا 190 روز نگهداری کرد.