بهترین روش از بین بردن جرم آهکی داخل سماور و کتری
نکته های طلایی برای تمیزکردن آشپزخانه!
روی پیشخوان کابینت و سایر وسایلی که در آشپزخانه هستند با یک محلول ملایم و ساده ضد عفونی شوند.
برای تمیز کردن کارد و چنگال میوه خوری
هرگز آنها را در آب خیس نکنید و همراه ظرف های دیگر شستن آن را به بعد
موکول نکنید، زیرا تیغه و دسته آن زیبایی خود را پس از مدتی از دست خواهد
داد. پس از هربار استفاده آن را با آب ولرم و مایع ظرفشویی و اسکاچ نرم
شستشو دهید و بلافاصله به طور کامل خشک کنید.
از آنجا که بر اثر رطوبت ، گرما و تاریکی در جاهای مختلف قارچ رشد می کند و باعث بیماری می شود باید هر چند وقت یک بار روی پیشخوان کابینت و سایر وسایلی که در آشپزخانه هستند با یک محلول ملایم و ساده ضد عفونی شوند.
برای
تهیه این محلول مقداری آب گرم را در ظرفی بریزید و در آن یک قاشق چایخوری
جوش شیرین ریخته سپس به آن یک قاشق غذاخوری صابون مایع و یک قاشق الکل سفید
اضافه نمایید. حال با یک ابر این محلول را به روی سطوح مختلف بکشید . چند دقیقه صبر کنید و با شستن همان
ابر مواد را روی سطوح کاملا پاک کنید و بلافاصله با استفاده از یک پارچه
نخی که آب را خوب به خود جذب کند روی تمام سطوح را کاملا خشک کنید، چرا که
رطوبت عامل ایجاد قارچ ، کپک و رشد باکتری هاست. جهت انجام این کار می
توانید از 72 پیمانه بوراکس که آن را در یک گالن آب داغ ریخته اید هم
استفاده کنید.
فوت و فن تمیزکاری