اموزش تهیه کته با ماهی سالمون و ته دیگ سیب زمینی
ماهی سالمون | 4 قطعه |
رزماری | یک شاخه کوچک |
* ادویه مخلوط | به میزان لازم |
برنج | چهار لیوان پلوبز |
روغن زیتون | برای برنج |
آب برای کته | 5 لیوان پلوپز |
ماهی
سالمون ارزش غذایی فراوانی دارد که با وجود چربی امگا 3 حیف است که در
غذاهای ما جایگاهی نداشته باشد . بعضی از افراد طعم این ماهی را دوست
ندارند . مزه این ماهی به نظر من شبیه ماهی تن است ولی با ادویه میتوان طعم
کاملا متفاوتی به آن داد .چون این ماهی نیازی به روغن برای سرخ ندارد و هر
چه ماهی بزرگتر باشد هنگام پخت مقدار بیشتری چربی پس میدهد میتوانید به
راحتی اطراف ماهی را پس از شستن و گرفتن رطوبت گوشت ، به ادویه آغشته کنید و
در ماهی تابه رژیمی گذاشته و با حرارت کم بپزید .با بالا رفتن درجه حرارت
،ماهی روغن انداخته و باروغن خودش حالت سرخ شدگی به خود میگیرد ولی سعی
کنید حرارت بسیار کم باشد تا روغن دود نشود این روغن حاوی امگا 3 بوده و
دارای ارزش غذایی فراوانی است مخصوصا برای شما خانمهای عزیز.
درباره : هنر آشپزی ,
![]() |