چگونگی درست کردن سوپ رشته با رب
طرز تهیهی سوپ رشته

سوپ رشته, آشپزی, سوپ خوشمزه, طرز تهیه
مواد لازم برای سوپ رشته
اسکلت مرغ | یک عدد |
رب گوجهفرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
رشته سوپی | چهار فنجان |
جعفری خردکرده | چهار قاشق |
نخودفرنگی | یک فنجان |
جو پرک | یک فنجان |
نمک | به مقدار لازم |
پیاز | یک عدد |
مواد لازم برای سوپ رشته
یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه ندارد)، گوشت خالص آن حدود 200 گرم میباشد. یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم
چهار قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، معادل 160 گرم. یک فنجان جو پرک، معادل 60 گرم.
چهار فنجان رشته سوپی، معادل 260 گرم. یک فنجان نخودفرنگی پختهشده، معادل 100 گرم.
چهار قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، حدود 20 گرم. نمک به مقدار لازم
روش تهیه سوپ رشته
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.
اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه میکنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف میکشیم.
با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید.
کالری موجود در سوپ رشته
مقدار کالری موجود در کل سوپ 1920 کیلوکالری میباشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 140 کیلوکالری میباشد.


گردآوری آشپزی آکاایران