اموزش تهیه ژیگو با ران گوساله جوان
اموزش تهیه ژیگو با ران گوساله جوان
طرز تهیه ژیگو گوساله
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
ران گوساله جوان | یک عدد در حدود 2 تا 2/5 کیلو |
کره یا روغن | 100 گرم |
سیر | 1 بوته |
نمک و فلفل | به مقدار کم |
طرز تهیه ژیگو گوساله:
ماهیچه
گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و
دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و
در آن سوراخها فرو می بریم روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش
میگذاریم تا داغ شود سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و یک لیوان آب
می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده
داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ، اگر
آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود نصف لیوان دیگر آب می ریزیم و می
گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و
رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد .