طرز تهیه ی همبرگر با پنير لاسبزی
گوشت
آماده شده را به هشت قسمت مساوي تقسيم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل
همبرگر درآوريد و روي هر كدام مقداري پنير لاسبزي قرار دهيد.
چهار
قسمت باقيمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روي چهار قسمت قبلي كه رويش
پنير ريختهايد قرار دهيد و با دست آنها را طوري به هم بچسانيد كه به شكل
چهار همبرگر بزرگ درآيند و پنير از لابهلاي آنها بيرون نزند.
اطراف
همبرگرها روغن بماليد. يك تابه نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ
شود سپس همبرگرهاي آماده و چرب شده را درون آن بچينيد تا هر طرف آنها حدود
10 دقيقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.
همبرگرهاي سرخ شده را لاي نان برش خورده قرار دهيد و روي هر كدام يك برگ كاهو، كلم يا چند برش گوجهفرنگي و مقداري سس خردل بريزيد.
نكته :
پنير لاسبزي را ميتوانيد خودتان در منزل تهيه كنيد.
براي اين كار مقداري پنير محلي يا ليقوان را با كمي سبزيمعطر تازه و خرد شده مخلوط كنيد.