اموزش تهیه سوپ با طعم شیرین همراه لوبیا قرمز
اموزش تهیه سوپ با طعم شیرین همراه لوبیا قرمز
سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت
مواد لازم : برای ۸ نفر
لوبیا قرمز (از قبل ۲ ساعت در آب سرد خیس بخورد) | ۱ فنجان |
برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل ۲ ساعت در آب سرد خیس بخورد) | ۴ قاشق سوپخوری |
پوست نارنگی | ۱ عدد |
آب | ۱ و نیم لیتر |
نبات | ۱۰۰ گرم |
نمک | کمی |
شیر نارگیل | اختیاری |
طرز تهیه :
۱٫ لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.
۲٫ نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
۳٫ شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.
نوشته سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار اولین بار در Behtarin.com بهترین، پرتال جامع آموزشی اطلاع رسانی کشور ، مجله اینترنتی ، خبر ، ورزش ،تکنولوژِی News,Sport پدیدار شد.