گردآوری توسط گروه آشپزی ممتازنیوز
• تعداد: ۸ نفر
• زمان تهیه و پخت: ۶۰ دقیقه
• ۸ ورق ژامبون خرد شده
• ۴۵۰ گرم سینه بدون استخوان مرغ، نگینی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۱٫۵ پیمانه فلفل شیرین قرمز، خرد شده
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• ۱ تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده
• ۴ حبه سیر رنده شده
• ۱/۳ پیمانه آرد کامل
• ۶ پیمانه آب مرغ کم نمک
• دو عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
• دو پیمانه ذرت شیرین
• ۱٫۵ پیمانه خامه فرم گرفته
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
روش تهیه
۱٫ در یک قابلمه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
۲٫ مرغ ها را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مرغ ها پخته شوند. فلفل شیرین و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. در این مرحله آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۳٫ آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بدون در ۱۰ دقیقه در حالت نیم جوش باقی بماند. مرغ، ذرت، خامه و فلفل هندی را نیز اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید بپزد.
ارزش غذایی
• کالری: ۳۹۶
• چربی: ۲۳ گرم
• کلسترول: ۱۰۵ میلیگرم
• کربوهیدرات: ۲۶ گرم
• فیبر: ۳ گرم
• سدیم: ۸۲۶ میلیگرم
• پتاسیم: ۶۲۶ میلیگرم
• کلسیم: ۵۰ میلیگرم
• آهن: ۲ میلیگرم
خبرخوان های ممتاز
باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com