گردآوری شده در گروه مجله خانواده ممتاز
مرغ و پیاز و نمک را حدود ۳ الی ۴ ساعت میپزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد کرده و کنار میگذاریم.
مواد لازم برای سوپ رشته
اسکلت مرغ یک عدد
رب گوجهفرنگی ۴ قاشق غذاخوری
رشته سوپی چهار فنجان
جعفری خردکرده چهار قاشق
نخودفرنگی یک فنجان
جو پرک یک فنجان
نمک به مقدار لازم
پیاز یک عدد
با این مقدار مواد لازم تعداد ۱۴ کاسه ماستخوری از سوپ رشته خواهیم داشت.
مواد لازم برای سوپ رشته
یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه ندارد)، گوشت خالص آن حدود ۲۰۰ گرم میباشد. یک عدد پیاز متوسط، معادل ۱۰۰ گرم
چهار قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، معادل ۱۶۰ گرم. یک فنجان جو پرک، معادل ۶۰ گرم.
چهار فنجان رشته سوپی، معادل ۲۶۰ گرم. یک فنجان نخودفرنگی پختهشده، معادل ۱۰۰ گرم.
چهار قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، حدود ۲۰ گرم. نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ رشته
مرغ و پیاز و نمک را حدود ۳ الی ۴ ساعت میپزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشتهای مرغ را نیز خرد کرده و کنار میگذاریم.
جو پرک را به آب مرغ اضافه میکنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.
اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه میکنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف میکشیم.
با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید. نوش جان
کالری موجود در سوپ رشته
مقدار کالری موجود در کل سوپ ۱۹۲۰ کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ ۱۴۰ کیلوکالری میباشد.