گردآوری توسط گروه آشپزی و تغذیه ممتاز نیوز
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد لازم :
کره بدون نمک ………………………………….. ۶ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ریز خرد شده ……………………….. ۴ عدد
شلغم پوست کنده و ریز خرد شده ……………… ۱۳۰۰ گرم
سیب زمینی پوست کنده و ریز خرد شده ……….. ۲۵۰ گرم
نمک …………………………………………… به مقدار لازم
عصاره مرغ ……………………………………… ۶ فنجان
جوز تازه و رنده شده …………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری تازه و خرد شده-برای تزئین ……………… ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- در یک قابلمه ی بزرگ کره را با یک حرارت ملایم آب کنید تا وقتی که کف بکند. وقتی که کف ها از بین رفتند پیازها را اضافه کنید و ۵ دقیقه داخل قابلمه تفت بدهید تا وقتی که پیازها شفاف بشوند ولی نگذارید که سرخ بشوند!
۲- عصاره ی مرغ را اضافه کرده و شعله را بسیار کنید تا یک کم بجوشند. بعد در قابلمه را طوری بگذارید که یک کم جا برای خروج بخار وجود داشته باشد، شعله را کم کنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه بپزند تا سیب زمینی ها و شلغم ها کاملا ترد بشوند.
۳- با همزن برقی یا مخلوط کن مخلوط سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملا صاف بشوند. حالا آن ها را به داخل قابلمه برگردانید و با نمک و جوز رنده شده به آنها مزه بدهید.
سوپ را داخل کاسه های کم عمق بریزید و با جعفری خرد شده تزئینش کنید!
نکته:
- این غذا با این مقدار مواد برای ۸ نفر می تواند کافی باشد.
سایت ممتاز|خبر ممتاز
باز نشر: پرتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com