اموزش تهیه مرغ در سینی فر
طرز تهیه ی گالانتين مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
برنج پخته و آبکش شده | نصف پيمانه |
روغن مایع و خلال نارنج | از هر کدام نصف پيمانه |
خلال بادام و پسته | از هر کدام يك بسته کوچک |
خلال هويج | 1/4پيمانه |
مرغ درشت | يك عدد |
نمك، آبليمو و فلفل و زغفران | به ميزان لازم |
طرز تهيه:
مرغ را از شب قبل در نمك، فلفل و آبليمو يا در آب نمك قرار دهيد. از زير گردن مرغ تا انتهاي دم مرغ را چاك داده و گوشتهاي مرغ را از استخوان جدا كنيد. مجددا داخل مرغ را با آبليمو، نمك و فلفل مزهدار كرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هويج را در داخل مرغ قرار دهيد و مرغ را با نخ و سوزن بدوزيد. سپس قسمت خارجي مرغ را زعفران و روغن ماليده كنار بگذاريد.