گردو ۲۰۰ گرم سینه مرغ یک عدد قیسی ۱۲ عدد کشمش ۱۵۰ گرم رب اناردو قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگیسه قاشق غذاخوریگلپربه میزان لازمنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازمپیاز داغسه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب انار نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفتد. بعد از ۱۵ دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد. بعد از یک ساعت، تکههای مرغ را از قابلمه خارج کرده، پیازداغ، رب گوجهفرنگی قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه میریزیم. زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش میافزاییم. پس از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بر میداریم. این خورش در کاسههای یک نفره سرو میشود.
نکته:
این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه میشود.
منبع : sooran.com