این خبر در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۳۹۲ به نقل از منبع ذکر شده، در پرتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است
یک کیلو سبزی اسفناج را پاک کرده، شسته، ریز خرد میکنیم
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج
گوشت لخم تکه شده دو کاسه ماست خوری
سبزی اسفناج یک کیلو
آلو یک کاسه ماست خوری
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن دو فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه ۳ بشقاب خورش خوری از ”خورش آلو اسفناج“ خواهیم داشت.
یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)، یک کیلو اسفناج پاک نکرده معادل ۴ کاسه ماست خوری اسفناج خرد کرده (۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم سبزی خرد شده خواهیم داشت)، معادل یک کاسه ماست خوری اسفناج سرخ شده ( ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم سبزی سرخ شده خواهیم داشت)
دو فنجان روغن (جمعاً معادل ۲۰۰ گرم)، یک کاسه ماست خوری آلو (معادل ۲۰۰ گرم)
دو کاسه ماست خوری گوشت لخم تکه شده (جمعاً معادل ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم)، یک قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل ۱۵ گرم)
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
یک کیلو سبزی اسفناج را پاک کرده، شسته، ریز خرد میکنیم. (اسفناج خرد شده حدود ۴ الی ۵ کاسه ماست خوری خواهد بود) سپس آن را با یک فنجان روغن کاملاً سرخ میکنیم تا یک کاسه ماست خوری سبزی سرخ شده به دست آید.
یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کرده، با یک فنجان روغن و با شعله بسیار آن را سرخ میکنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم تا پیاز داغ طلایی و برشته به دست آوریم.
دو کاسه گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت میدهیم.
یک قاشق آرد اضافه کرده، تفت میدهیم سپس اسفناج سرخ شده همراه با ۳ الی ۴ لیوان آب اضافه کرده تا حدود ۲ ساعت با شعله کم بپزد.
آلو را اضافه میکنیم. دو ساعت دیگر نیز با شعله کم بپزد تا خورش پخته شده و کاملاً جا بیفتد.
خورش آماده است.
نوش جان
برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید
بخش تغذیه و آشپزی تبیان