اموزش تهیه غذای رامسر خوشمزه با اسفناج
اموزش تهیه غذای رامسر خوشمزه با اسفناج
طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر
قلقلی اسفناج یکی از غذاهای محلی رامسر را امتحان کنید
اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.
مواد لازم برای قلقلی اسفناج :
اسفناج | 500 گرم |
سيب زمينی پخته | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
پياز داغ | 1 قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به اندازه دلخواه |
طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.
سيبزميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با كمی اسفناج و پياز داغ می توانيد سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست كنيد.
منبع : آشپزی مثبت - bartarinha.ir