ساختمان فرعی شامل دو طبقه ۷۱۰ مترمربعی است که تالار کنفرانس در طبقه همکف و رستوران در طبقه بالاست.
ورودی اصلی شامل راهپله اصلی چرخشی برای گردش است در حالی که پلهها و آسانسور چرخش بین قسمتهای A-B و B-C است. قسمتهای A و B شامل دفاتر خصوصی، فضاهای کاری فردی و جمعی است و قسمت C برای اتاق جلسات با ظرفیتهای متفاوت در نظر گرفته شده است.
جنس به کار رفته در بخشهای مختلف این ساختمان بسته به موردش متفاوت است. در زمین PVC فضاهای چرخشی از چهار رنگ استفاده شده و فرش کاشی در فضاهای کاری و کاشی سرامیک در پشت فضاهای خانه استفاده شده است. طرح کف اتاق بزرگ جلسات با پانلهای بزرگ چوبی پوشیده شده که از لحاظ مهندسی نیز تأیید شده است.
آکوستیک فضای کاری با استفاده از دیوار آکوستیک و پانلهای سقف با تراشکاری بین فضاهای کاری صورت پذیرفته است. تالار کنفرانس و رستوران در دو طبقه مجزا در ساختمان فرعی قرار دارند. طبقهای که تالار کنفرانس در آن قرار دارد، دارای اتاقی چندمنظوره با ظرفیت ۱۸۰ نفر، اتاقهای متفاوت آموزشی و اتاق فردی است.
فضای چرخشی و سالن اجتماعات در طبقه رستوران توانایی میزبانی ضیافتهای بزرگ را داراست.
نورپردازی این ساختمانها نیز با مهارتی خاص و برای هر قسمت به صورت جداگانه انجام گرفته است. برای متعادل کردن نور در طول روز تمام روشناییها مجهز به کنترل اتوماتیک نور هستند. برای قسمتهای ورودی و آسانسور برای معلولین نیز تمهیداتی در نظر گرفته شده است.
////////////////////////////////////////////
نکاتی برای صرفه جویی در فضای اتاق کار
این خبر در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۳۹۲ به نقل از منبع ذکر شده، در پرتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است
اگر محیط و فضای کاری شما نیز کوچک است، می توانید با این نکات، بیشترین استفاده را از آن ببرید.
اگر فضای کاری خود را در اتاقی کوچک، انباری، زیرزمین، یا زیر پلکان ترتیب داده اید، شاید دنبال راه های باشید تا بتوانید از فضای خود استفاده بیشتری کنید. نکات زیر را بخوانید و ببینید که چطور می توانید از میزهای مخفی، کمدهای دیواری و حقه های دیگر برای ایجاد فضایی راحت و مؤثر برای کار استفاده کنید.
میزکار کشویی
میزهای کشویی مانند تصویر روش بسیار خوبی برای ایجاد فضا کاری به هنگام نیاز می باشند، وقتی به آنها نیازی ندارید می توانید آنها را ببندید. این میز توکار سنتی جا برای قرار دادن پا دارد، ولی کمد کناری یک میز اضافه هم برای پروژه های بزرگتر فراهم می کند و به عنوان میز اضافی کار می توانید از آن استفاده کنید.

روی دیوار
استفاده حداکثری از دیوار سبب می گردد که جای میز شما مرتب و تمیز و کاربردی باشد. صاحب این خانه برای پوشاندن فضای کاری اش، پرده نصب کرده است. جامدادی ها و حتی چراغ مطالعه به دیوار نصب شده اند و فضای باز کافی برای کار هست.

وقتی در مورد قفسه بندی فضای کاری خود برنامه ریزی می کنید، فضاهای پایینی را فراموش نکنید و از این فضاها نیز حداکثر استفاده را ببرید. قفسه های توکار برای پنهان کردن کاغذها و مدارکی که همیشه به آنها نیاز ندارید مناسبند.
نگذارید رادیاتور تمام فضای شما را بخورد. روی آن کانتری نصب کنید. در این تصویر می بینید که سطحی که روی رادیاتور نصب شده است فضای کاری مناسبی در سطح میز کناری فراهم می کند. یادتان باشد که همیشه این سطح حداقل ۲۰ سانت از رادیاتور فاصله داشته باشد.
مجله اینترنتی برترین ها | پورتال خبری و سبک زندگی
باز نشر: پرتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com
////////////////////////////////////////////////
نکاتی مفید در مورد طراحی اتاق کار
گردآوری شده توسط گروه عمران و معماری ممتاز نیوز
امروزه در فضای کوچک آپارتمانها شاید داشتن یک اتاق کار مناسب کمی دور و دستنیافتنی به نظر برسد اما با برنامهریزی درست میتوانید از مزایای یک دفتر خانگی بهرهمند شوید.

نظم و ترتیب دادن به اتاق کار
یکی از راههای برقراری نظم و ترتیب در اتاق کار استفاده از میزهای کشو دار است. این کشوها و فایلها یا میتوانند چوبی یا از جنس پلاستیکهای سبک باشند. نصب طبقات کوچک برای قرار دادن کتابها و سایر وسایل هم میتواند کمککننده باشد.استفاده از میزها و کمدهای در دار یا میزهای کامپیوتر کابینتی این امکان را برای شما فراهم میکند تا هنگامی که به رایانه یا خردهریزها نیاز ندارید، آنها را در این کمدها پنهان کنید. به ترتیب از شلوغ شدن اتاق جلوگیری کنید.
گاهی ممکن است شما در یکی از اتاقهای منزلتان کمدهای دیواری داشته باشید که بتوانید با نصب طبقات یا چند کشوی کوچک، مکان مناسبی برای قرار دادن کامپیوتر بسازید. در این حالت لازم است فکری به حال نورپردازی داخل کمد هم بکنید. به طور مثال با نصب چراغهای سقفی در داخل کمد نور کافی جهت کار در این فضا تامین خواهد شد. تنها لازم است یک سیمکشی رو کار انجام دهید.اگر امکان خرید میز رایانه در دار را ندارید با روشهای کم هزینهتری هم میتوانید جای مناسبی برای قرار دادن رایانه و وسایلتان مهیا کنید. یکی از این راهها تهیه کردن یک میز کامپیوتر دو طبقه است. میزتان را طوری انتخاب کنید که از فضا بهینهترین استفاده را کنید. برای مثال اگر میزتان از طبقات و کشوهای متعدد برخوردار باشد تا میتوانید جهت جای دادن لوازم و وسایلتان از فضایی که میز اشغال میکند بیشترین بهره را ببرید.خودتان هم میتوانید چنین میزی تهیه کنید. درست در بالای میز و با فاصله کافی از آن برای ارتفاع مانیتور یک یا دو تخته به صورت طبقات کوچک نصب کنید و چوب پردههای کوچکی را با پیچ در قسمت بالایی این طبقات قرار دهید. سپس با پردههای مناسب از لحاظ جنس ، رنگ و همخوانی با دکوراسیون اتاق، در مواقع لزوم وسایلتان را بپوشانید.هیچگاه از نورهای تیره در رنگآمیزی اتاق کار استفاده نکنید. سعی کنید از رنگهای سرد که سبب تمرکز ذهن می باشند و نورهای روشن که سبب آرامش روح میشوند بهره بگیرید.باید سعی کنید دفترکار یکی از قسمتهای خوب منزلتان باشد بدین معنی که هم کاربردی باشد و هم به دکوراسیون بقیه قسمتهای منزل کمک کند.هیچگاه از نورهای تیره در رنگآمیزی اتاق کار استفاده نکنید. سعی کنید از رنگهای سرد که سبب تمرکز ذهن می باشند و نورهای روشن که سبب آرامش روح میشوند بهره بگیرید.اگر این فضا را در اتاق خواب تعبیه میکنید باید تمام تلاشتان را به کار ببندید تا جایگاه شغلی به جایگاه خواب سرایت نکند. میتوانید از یک مانع مثل کتابخانه استفاده کنید. مانیتور رایانه را باید هنگام شب بپوشانید تا از عملکرد آن به عنوان یک آینه که سبب ناآرامی میشود جلوگیری کرده باشید. هیچگاه مستقیم از اتاق خواب به پشت میز تحریر نروید. یک قاب عکس مثل گلدان کوچک نه تنها از خشکی اتاق کار میکاهد، بلکه سبب ایجاد شادی و آرامش نیز میشود.
سایت ممتاز|خبر ممتاز
باز نشر: پرتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com
//////////////////////////////////
دکوراسیون و چیدمان اتاق کار در منزل
گردآوری توسط گروه دکوراسیون ممتاز نیوز
طراحی و چیدمان مدرن وشیک اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
طراحی و چیدمان اتاق کار در منزل
This entry passed through the momtaznews.com service