گردآوری توسط گروه آشپزی و تغذیه ممتاز نیوز
خمیر پیتزا یا خمیر باگت |
یک چانه |
سوسیس |
پنج عدد |
بادمجان |
دو عدد |
جعفری خردشده |
دو قاشق سوپخوری |
گوجهفرنگی مینیاتوری و کنجد |
به میزان لازم |
زرده تخممرغ |
یک عدد |
پنیرپیتزا |
پنج قاشق غذاخوری |
سس هزارجزیره |
دو قاشق غذاخوری |
سس خردل |
یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
آشپزی – ابتدا خمیر پیتزا را پهن میکنیم و در قالب مورد نظر قرار میدهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش میکنیم و بادنجانهای از قبل سرخ شده را میچینیم و کمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجهفرنگیها را میچینیم و دوباره پنیر میریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر میبندیم. روی خمیر زرده تخممرغ زده و کنجد میریزیم. سپس به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود.
باز نشر: پرتال خبری ممتاز نیوز