کدام مواد غذایی را نباید در یخچال گذاشت؟
این مواد غذایی را نباید در یخچال نگهداری کنید
روغن زیتون در یخچال تند می شود، و بهتر است آنرا در جای خنک و تاریک نگهداری کنید
هارولد مک جز، در کتاب آشپزی خود توصیه می کند گوجه فرنگی را در یک سبد در آشپزخانه نگهداری کنید.
عسل
عسل در یک ظرف در بسته برای همیشه تازه می ماند، به همین دلیل نگهداری آن در یخچال کار بیهوده ای است.
به علاوه نگهداری آن در یخچال باعث شکرک زدن آن می شود که خوردن آن را مشکل می کند.
هندوانه
هندوانه نبریده را داخل یخچال نگذارید، زیرا در درجه حرارت اتاق آنتی اکسیدانتهای آن حفظ می شوند.
به
گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، در یخچال ماده بتا-کروتن آن که در بدن به
ویتامین آ تبدیل می شود از بین می رود، به همین دلیل در یخچال نباید
نگهداری کرد، مگر آنکه بریده شده باشد که در این صورت باید آنرا بپوشانید.
کدو حلوایی
کدو حلوایی را نیز نه در یخچال بلکه باید در جای خشک و تاریک و در جریان هوا قرار دهید.
روغن زیتون
روغن زیتون در یخچال تند می شود، و بهتر است آنرا در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
ریحان
ریحان
در یخچال بوی خود را از دست می دهد و بوی مواد غذایی دیگر را می گیرد.
بهترین شکل نگهداری آن در آشپزخانه و داخل یک لیوان آب است. مارتا استوارت،
آشپز معروف برای نگهداری طولانی مدت ریحان توصیه می کند که آنرا فریز
کنید.
میوه های هسته دار
میوه
های هسته دار مانند کیوی، زردآلو، انبه، آلو، هلو را مانند گوجه فرنگی در
صورت نگهداری در یخچال کال می مانند و مواد غذایی آنها از بین می رود.
کره بادام زمینی
کره بادام زمینی در صورت نگهداری در یخچال و در ظرف در باز رطوبت خود را از دست می دهد و سفت می شود.
منبع : jamejamonline.ir