پوره سیب زمینی را چگونه بخوریم که چاق نشویم؟
مصرف سیب زمینی در سراسر دنیا بعد از برنج و گندم و ذرت است و پوره سیب زمینی غذایی راحت است که طرفداران زیادی هم دارد. البته راه های گوناگونی برای تهیه پوره سیب زمینی وجود دارد اما آیا پوره سیب زمینی برای شما خوب است؟

جواب این سؤال بستگی به چند عامل دارد؛ این که چقدر می خورید، در آن چه می ریزید، و با چه چیزی می خورید؟ آیا از پوره سیب زمینی به طور مداوم و به جای غلات کامل استفاده می کنید؟
پوره سیب زمینی و شاخص گلیسمی
چقدر پوره سیب زمینی می خورید؟
پوره سیب زمینی را با چه چیزی درست می کنید؟
همراه پوره سیب زمینی چه می خورید؟
آیا پوره سیب زمینی را جایگزین غلات سبوس دار می کنید؟
سایر راه های استفاده از سیب زمینی
اگر می خواهید سیب زمینی بخورید اما شاخص گلیسمی پایین را انتخاب می کنید، می توانید سیب زمینی آب پز یا کبابی را به شیوه های گوناگون امتحان کنید. سیب زمینی یک غذای مغذی بوده و می تواند پتاسیم لازم روزانه بدنتان را تأمین کند. هر چند سیب زمینی سفیدرنگ است اما منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها می باشد.
سیب زمینی کبابی همراه با گیاهان معطر و ادویه ای مانند زردچوبه، انتخاب بسیار خوبی است که می تواند جایگزین سیب زمینی سرخ کرده شود. خرد کردن سیب زمینی به تکه های کوچک تر می تواند زمان پخت آن را کوتاه تر کند. البته زمانی که صرف تهیه این خوراکی خوشمزه و مغذی می کنید ارزش اهمیت آن را دارد.
منبع:
تبیان