روغن خوراکی سالم

[RB:Blog_And_Post_content]

نوع روغن كه به میزان كمتری چربی اشباع شده دارد,روغن مناسب برای پیشگیری از ابتلا‌ به اضافه وزن و چاقی,پوست مرغ و چربی‌های زیر پوست مرغ هم مانند چربی های گوشت قرمز می باشند,چربیهای گوشت را قبل از پخت كاملا بگیرید,روغن داغ شده را دوباره به ظرف اولیه آن برنگردانید,
چگونه از روغن سالم و درست استفاده کنیم نکته درباره روغن ۱۶ نکته درباره روغننكته ای كه بسیاری از ما به آن توجه نمی كنیم این است كه استفاده از روغن‌های مایع برای انواع سالاد‌ها‌، خورش‌ها و برنج مناسب است ولی برای سرخ كردن باید از روغن‌های مایع مخصوص سرخ كردن استفاده كنیم. این روغن‌ها هم گاهی حالت غیر یكنواخت پیدا می كنند و یا در زمستان كدر می شوند كه به دلیل نوع تولید آنهاست و نشانه فساد نیست. این نوع روغن كه به میزان كمتری چربی اشباع شده دارد و ایزومر ترانس آن هم نسبت به روغن های جامد كمتر است، مخصوص سرخ كردن طراحی و تولید شده اند. برای پیشگیری از

روش های پیدا کردن شغل و کارآفرینی