بستنی و ویتامین های ان

[RB:Blog_And_Post_content]

ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز، ویتامین و مواد معدنی تشکیل می دهد,وجود ویتامین A و D ارزش غذایی فراوانی دارد,قند موجود در بستنی از نوع لاکتوز(قندشیر) و ساکاروز دی ساکارید (حاوی گلوکز و فروکتوز) است,مهم ترین ماده تشکیل دهنده شکلات «فلاونوئید» است,
فواید مصرف بستنی و ویتامین های ان «بستنی»، این خوراکی دوست داشتنی «بستنی»، این خوراکی دوست داشتنی«بستنی»، اسمش هم مثل خودش لذیذ، خوشمزه و هوس انگیز است. کمتر کسی پیدا می شود که از خوردن بستنی به راحتی بگذرد و تمایلی به خوردن آن نشان ندهد. میل و علاقه به بستنی در بعضی افراد به حدی است که حاضر هستند تمام طول روز بجای انواع غذا، فقط و فقط بستنی (وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی، نسکافه و...) بخورند. ماده اولیه «بستنی»، شیر و شکر است که دست آخر با شکلات، قهوه یا میوه، طعم دار می شود. آگاهی از خواص مواد سازنده بستنی نشان می دهد، که خوردن بستنی آنقدرها هم که گفته م�

روش های پیدا کردن شغل و کارآفرینی