
اموزش عکاسی عروس و داماد با 20 فیگور متنوع
آموزش عکاسی عکاس عروس عکاسی از عروس عکس عروسی نحوه عکاسی نحوه عکاسی عروس چطور عکاس خوبی باشیم
آموزش ژست عکاسی از ژست عروس و داماد هنر عکاسی ژست داماد ژست داماد برای عکاسی ژست عروس ژست عروس برای عکاسی ژست عروس و داماد برای عکاسی ژست عکاسی ژست عکاسی از عروس
هنر عکاسی ؛ژست عروس و داماد برای عکاسی
بولور: همه خوب می دانید که چیزی که از جشن عروسی باقی می ماند خاطره ها می باشند و تصاویر عامل اصلی، زنده نگه داشتن این خاطرات شیرین و به یادماندنی خواهند بود، لباس عروس و دامادی را یک بار به تن خواهید کرد، پس بهترین عکس ها را با این لباس بگیرید. در آینده بچه هایتان بیشتر از شما به این تصاویر نگاه خواهند کرد.
تنها زیبایی ظاهری شرط داشتن عکس های زیبا نیست
شنیدین میگن فلانی خوش عکسه و فلانی در عکس ها بد می افته
آنهایی که خوش عکس هستند نکاتی را رعایت می کنند، یکی اینکه به دوربین نگاه و رفتار مهربانانه ای دارند، و دیگر اینکه ژست گرفتن را خوب بلدند.
در زیر تصاویری از ژست عروس و داماد برای عکاسی را ببینید
یک پرتره زیبا از عروس خانم
به تصاویر آتلیه ای بسنده نکنید
* از این لینک عکس فیگور عروس را ببینید.
* از این لینک آموزش نحوه عکاسی عروسی را ببینید.
* از این لینک ژست های زنانه را ببینید.
ژست های عروس و دامادی برای عکاسی
ژست های عروس و دامادی برای عکاسی
ژست های عروس و دامادی برای عکاسی
عکاسی بدون کت و کفش و جوراب را فراموش نکنید، کت داماد دست عروس خانم باشد.
نگاه هر دو رو به دوربین و فوکوس بر روی چشم ها
به تصاویر آتلیه ای بسنده نکنید
آموزش نحوه عکاسی عروس – نحوه گرفتن عکس عروسی
همیشه دیدن عکس های عروسی انگار دلپذیرتر از خود عروسیه. همه سعی می کنن عکسهای عروسی شون متفاوت باشه. تو عکسهای عروسی تنها هنر و خلاقیت عکاس به چشم میاد وگرنه موضوع تمام عکس ها یکیه. بهتر است امروز روی این مسئله کار کنیم و ببینیم اگر قرار باشه عکاسی از مراسم عروسی دوستی را بهمون بدن چه کار باید بکنیم تا عکس های متفاوتی داشته باشیم:
دستکاری نکنید.
عروس خانم از صبح روز عروسی درگیر ارایشگاه است و نگران لباس عروسی و دسته گل و آرایش موها و خیلی چیزهای دیگه. پس شما به عنوان یک عکاس به نگرانی هایش اضافه نکنید. به لباس و موهایش دست نزنید. دسته گل عروس را جابجا نکنید. بگذارید عروس خانوم در آرامش کامل آماده بشه و بعد به سراغش بروید.
پوشش دهید.
به اطراف اتاق ، هتل و مکان عروسی دقت کنین. هیچ وقت فضاهای خالی را فراموش نکنین. تمام فضاهای موجود در عکس را بپوشانید. اشیا می توانند زبان حال شما باشن. می تونید از سبدهای گلی که مهمانان با خودشون میارن استفاده کنین. حتی می تونین از وسایل و اشیائی استفاده کنین که برای عروس و داماد یادآور خاطرات خوش نامزدی هستن. از کتاب ها و حلقه نامزدی گرفته تا هدایایی که آن دو به هم بخشیده اند.
تنهایی را هم تجربه کنید.
بعضی اوقات لازم هست که شما از عروس خانم یا آقا داماد تکی عکس بگیرید. فوکوس دوربین را روی حلقه ازدواج،دسته گل عروس، پیراهن و تمام قد آن دو تنظیم کنین. قبل از اینکه اطرافیان عروس خانم و آقا داماد به سمت آنها بیایند از وقفه پیش آمده کمال استفاده را ببرین.
گستاخ باشید.
شما باید خجالت را کنار بگذارین. گاهی لازم هست برای استفاده از فضا کارهایی انجام بدین. ممکن است لازم باشه روی میز بروید و یا روی زمین بخوابید تا بتونین از تمام قد عروس خانم و آقا داماد عکس بگیرید. درسته که در چنین جاهایی داشتن یک لنز زوم بهتون کمک شایانی می کنه اما بهتره شما خودتون برای تجربه بعضی موقعیت های خاص آماده کنین.
لباس ها موقعیت خارق العاده ای برای شما هستند.
شما اگر یک عکاس زن باشید مطمئنا براتون مقوله لباس و پوشیدن لباس مناسب و یک عروسی یکی از دغدغه های مهم عروسی است. اما باید به خاطر داشته باشین که شما به عنوان یک عکاس به مراسم عروسی دعوت می شین و نه به عنوان یکی از مدعوین. پس بهتر هست با لباسی به عروسی بروید که در اون احساس راحتی می کنین. همچنین به یاد داشته باشین که محو لباس مدعوین نشین. اگر از شما خواسته شد که از مهمانان هم عکس بگیرید سعی کنین ترکیب بندی را طوری تنظیم کنین که رنگ های متفاوت لباس ها در کنار هم قرار گیرند.
۶- دیگران را هم به خاطر داشته باشید.
در عروسی ها دوستان آقای داماد و عروس خانوم هم هستند که می تونند حکم ساقدوش را بازی کنن. از اونها غافل نشین.
ارباب منشانه رفتار کنید.
این قسمت خیلی سخته. وقتی ازتون خواسته میشه که از فامیل های نزدیک عروس خانوم و اقا داماد عکس بگیرین و شما مجبور می شین که دو فامیل را در یک عکس بگنجانید به عکسی می رسید که انگار همه عصا قورت دادن. بیایین تغییری در این مدل عکس گرفتن ایجاد کنین. این تغییر یا به نوعی خلاقیت فقط بستگی به خودتون داره. نمیشه براش نسخه واحدی نوشت. خودتو می دونید و دو خانواده با دو سطح فکری متفاوت. هرچیه باید جوری رفتار کنین که امرتون مطاع باشه و کسی نتونه رو حرف و نظر شما نظری بده.
پوشاندن
در عکاسی از مراسم عروسی از فلاش استفاده نکنین. دقت کردین؟ بعضی از دوستان از فلاش استفاده می کنن و صورت مهمانان یا عروس و داماد را در نوعی بهت و حیرت فرو می برن. بهتر است به جای استفاده از فلاش از نورهای پوشاننده استفاده کنین. از دیگر راه ها استفاده از لنز زوم ۵۰ میلی متر ۱٫۴ یا ۸۵ میلی متر ۱٫۴ واید هست که نیازی به فلاش نداره.
حرفه ای باشید.
من وقتی عکس های عروسی را می بینم دائم به این فکر می کنم که بهتر از این هم می شد عمل کرد. عکاسی از مراسم عروسی به نوعی عکاسی اجتماعی محسوب می شه. شما با تیپ های مختلف آدم ها و لباس ها و شخصیت ها طرف هستین. تو عروسی مهمان ضعیف کنار مهمان ثروتمند قرار می گیره. تو مراسم رقص هر کسی با هر کسی که دلش خواست می رقصه. و تنها در این میان نقش شما پر رنگ میشه که از این ملغمه هزار رنگ بهترین عکس را استخراج کنین. پس بهتره هرچی در چنته دارین رو کنین. با این حال این اصل را فراموش نکنین که برای عکاسی حتما اجازه بگیرین و اگر فکر می کنین که لازمه برای داشتن یه عکس خوب از چند تا مهمون در عکس دعوت کنین حتما این کار را انجام بدین.
به نظر من
من متنفرم از کسانی که اسم عکاس رو خودشون می ذارن بعد دائم از شما می پرسن چه نظری داری؟ چه مدلی ازت عکس بگیرم؟ عروس خانوم یا اقا داماد اگر در اون لحظه حس و حال خلاقیت و فکر کردن داشتن خودشون عکس می گرفتن. دیگه منتظر شمای عکاس نمی شدن. پس خواهش می کنم از دیگران برای نظر دادن استفاده نکنین و با قاطعیت تمام نظر و عقیده خودتون را ابراز کنین. مطمئن باشین شما به عنوان یک ناظر خارجی بهترین نظر را دارین، نه خواهر و برادر و مادر و پدر عروس خانوم و آقا داماد. ضمن اینکه دیگر مهمانان هم جرات نمی کنن پیشنهاد بدن و بگن تو عروسی قبلی عکاس این مدلی عکس گرفته بود.
منبع : فرهنگ عروسی
عکاسی از عروسی ها یکی از سخت ترین حرفه هاست. چرا؟ عکاس باید در عکاسی عروسی استاد همه نوع عکاسی باشد: عکاسی خبری، عکاسی از چهره ها، عکاسی معماری و …
اما شما به عنوان سوژه اصلی این عکس ها خوب است نکاتی را به ذهن بسپارید تا با کمک عکاس بهترین عکس ها را بیاندازید.
نکات کلیدی عکاسی از مراسم عروسی
1- آماده سازی
آماده سازی کلید موفقیت است. زمان دقیق شروع مراسم، آدرس دقیق تالار و آرایشگاه و هر جا که قرار است عکاسی شود، روابط و نام ها و نام های خانوادگی. قطعا برای عکاس شما سخت خواهد بود که همه نام ها را به خاطر بسپارد اما اگر کمکش کنید تا اسم پدر و مادرهای زوج و پدربزرگ و مادربزرگ ها را بداند قطعا خیلی در کارش جلو خواهد افتاد. همچنین اگر موارد خاصی در فامیل اتفاق افتاده مثل طلاق یا فوت را حتما به اطلاع عکاس برسانید. خیلی بهتر است که از قبل از بروز پاره ای از مشکلات جلوگیری شود تا اینکه در روز عروسی دچار مشکل شوید. دیدن عکس های عروسی دیگران در اینترنت هم خیلی به آمادگی ذهنی شما در روز عکاسی کمک خواهد کرد.
2- واقف شدن به مکان
عکاسان حرفه ای همیشه یک بار قبل از عکاسی به محل عکاسی می روند تا به خوبی بر آنجا واقف شوند. به شما توصیه می کنیم هم خودتان محل عکاسی را به چشم عکاس از قبل نگاه کنید و هم یک بار قبل از مراسم عکاس را به محل عکاسی یا جشن ببرید تا نور های اصلی را شناسایی کند و به خوبی به محل تسلط پیدا کند. اگر قرار است در باغ یا پارکی هم عکس برداری شود ضرورت این کار دو چندان می شود. اینکه چه زمانی در روز عکاسی در آن محیط مناسب تر است و جهت حرکت نور خورشید باید از قبل مشخص شود.
همچنین بهتر است برای همه چیز برنامه ریزی کنید. اگر روز جشن باران باریدن گرفت برنامه جایگزین چیست؟ اگر فکر همه چیز را کرده باشید، قطعا روز کم استرس تری را تجربه خواهید کرد.
3- جزئیات
شما قطعا تلاش بسیار می کنید و زمان می گذارید تا کفش مناسب، حلقه برازنده و لباس های زیبا بپوشید. از عکاس بخواهید زمان بگذارد و این جزئیات را برای ثبت در خاطره ها به تصویر بکشد. شما باورتان نخواهد شد که این عکس ها در طراحی کتاب عکس عروسیتان چقدر کمک کننده خواهد بود. این عکس ها معمولا مکمل خوبی برای عکس های اصلی و داستان شما خواهند بود.
4- قرارهای مهم
حداکثر تلاشتان را قبل از انعقاد قرارداد با مجموعه عکاسی بکنید تا بتوانید موافقت آنها را برای دریافت اصل عکس هایتان بگیرید. ممکن است در ابتدا نشدنی به نظر به رسد اما آنقدر ها هم سخت نیست! با داشتن اصل عکس ها شما در هر زمان می توانید خودتان کتاب عکسی باب نظر خودتان طراحی کنید و یا خانه خود را با عکس هایتان تزئین کنید.
منبع: بیتوته