تو یخچالی جهیزیه عروس عکس و اموزش و نکات


برچسبها: نوشیدنی, تو یخچالی های جهیزیه
اینجا لازمه که من یه سری نکته درباره چیدمان یخچال فریزر عروس خانوم بگم ...
برای فریزر
۱- بسته های فریزری رو روبان پیچی کردیم(بعضی زیپ کیف بودن بعضی ظرف درپوش دار یکبار مصرف)
۲-دو تا ماهی قزل رو تبدیل به عروس داماد کردیم.
۳- کاسه پر از یخ رو گذاشتیم.
برای یخچال
۱- میوه و سبزیجاتی که می بینین بعلاوه موز و آناناس و سبزی خوردن برای دور تربچه ها توی طبقه باز چیده شدن ... یه چیز تو مایه های اونی که من اینجا گذاشتم ولی توی طبقه نه تو ظرف!
۲- ژله رنگین کمان و الویه
۳- جام کرم کاراملی و جام نوشیدنی
۴- تخم مرغ ها با روبان و شکوفه تزیین شدن.
بازم میگم من یکسری کارا رو خونه درست کردم و بعد بردم اونجا برای همین از اینا عکس دارم.ولی کارایی که خونه عروس انجام دادیم ازشون عکس برنداشتم.
برچسبها: تو یخچالی های جهیزیه, کارهای خودم, سالاد الویه, میوه آرایی, سبزی آرایی
کاسه یخ برای فریزر
برچسبها: تو یخچالی های جهیزیه, کارهای خودم, سالاد الویه, ژله رنگین کمان, یخ
اینم از تربچه و پیازچه ای که برای یخچال یه عروس خانوم درست کردم
البته دورچین این سبد گل خود سبزیه که چون من این و خونه خودم درست کردم و تزیینات قرار بود اونجا انجام بگیره در همین حد ازش عکس دارم
ادامه تو یخچالی عروس خانوم و که تو خونه درست کردم بعدا خواهید دید
برچسبها: کارهای خودم, تو یخچالی های جهیزیه, سبزی آرایی
* دو عد کاسه در دوسایز متفاوت که داخل هم قرار بگیرند .
* گل خشک و طبیعی یا برش های میوه و یا هر چیز زیبایی که به نظرتون میاد.
کف کاسه ی بزرگتر رو به ضخامت دلخواه آب میریزیم ( حدود سه چهار انگشت) و کف کاسه رو با گلها و یا برش های میوه و ... پر میکنیم . البته نه به حدی که کل حجم آب رو بگیره . چون باید فاصله ای بینشون باشه تا زیباییشون رو بعد از یخ زدن نشون بده .
کاسه رو داخل فریزر می گذاریم تا یخ ببنده .بعد از یک ساعت کاسه رو از فریزر خارج کرده و کاسه ی کوچکتر رو داخل کاسه ی بزرگ می گذاریم . دقیقاْ وسط کاسه و روی لایه ی یخ ، به طوری که بشه بین دوتاشون آب ریخت ! دورش رو به اندازه ی یک سوم کاسه از آب پر می کنیم .
و دوباره گلهای طبیعی و خشک و برش های میوه و خوشه گندم و هر چیزی که به نظرتون زیبا میاد رو در آب قرار میدیم و دوباره در فریزر می گذاریم تا این لایه هم یخ بزنه .و برای سوم و آخر کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و قسمت باقی مونده رو از آب پر می کنیم و باقی مونده ی تزئینات رو داخلش می ریزیم و میگ ذاریم تا یخ بزنه .
بعد از یخ زدن کامل ، کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و با حوله ی داغ داخل کاسه ی کوچک و بیرون کاسه ی بزرگ رو ماساژ می دیم که یخ ها به آرومی از کاسه جدا بشن . به هیچ وجه کاسه رو زیر آب نگیرید چون چون آب شدن کاسه یخی را تسریع می کنه .
وقتی کاسه ها از یخ جدا شدن . دوباره کاسه ی یخ زده رو داخل فریزر بگذارید و وقتی همه ی مهمونها اومدن کاسه رو سر میز بیارید .
نکته :
چند مرحله آب ریختن به این دلیل بود که وقتی کامل و یک جا آب رو اطراف کاسه بریزید گلها و میوه ها بالا میان و همون بالا یخ میزنن و کاسه زیبایی نخواهد داشت ! اصلاْ هم سعی نکنید با فشار گلها رو مجبور به یخ زدن بکنید . راهکار ارائه شده بهترین راه ممکنه .
اگر از کاسه های بزرگی استفاده می کنید این سه مرحله رو به چهار یا پنج بار افزایش بدید .حتماْ زیر کاسه از یک ظرف گود مثل خورش خوری استفاده کنید چون کاسه بر اثر دمای محیط کم کم شروع به آب شدن میکنه و تا چهل و پنج دقیقه ی اول زیبایی ِ کاملش رو حفظ میکنه . حواستون به بشقابی که زیرش هست هم باشه که احیاناْ از آب پر نشه !!!
داخل کاسه رو می تونید از قالب های یخ که برای داخل لیوان ها استفاده می شه پر کنید و یا میوه و هر چیزی که به نظرتون زیبا اومد .
منبع: akairan.com
خوب حالا من برا فریزر جهیزیه ام چیکار کردم...
از برشهای پرتقال و لیمو برای خود ظرف استفاده کردم و برای یخ داخلش قالب مدل دار داشتم چون قلبی بود تو بعضی جاهاش از شربت آلبالو غلیظ بدون آب استفاده کردم و بعضی هاشو داخل هر قالب یه دونه برگ نعنا یا پونه گذاشتم و آب ریختم توش گذاشتم خودشو تو فریزر بگیره وقتی که گرفت خالیشون کردم تو کاسه یخیم.
همه تو کف کاسه بودن که این چه جوری اینجوری شده
من اون موقع از کارام خیلی عکس نمی نداختم فقط همینو از کاسه یخم دارم که کیفیتش زیاد خوب نیست
برچسبها: تو یخچالی های جهیزیه, کاسه یخی, یخ

اولا اینکه کاملا سلیقه ای هستش که شما می خواید تو فریزرتون چیا بذارید.منظورم مواد غذاییه...
ولی خب عرفا گوشت مرغ ماهی سبزیجات از پایه های مواد هستند.
حالا یه سری چیزام هست که برای زیبایی فریزر عروس بد نیست که باشن مثله ناگت ها.میگو.یخ
البته باید بگم که این یخ که می گم یخ معمولی نیست درواقع کاسه یخیه که تنوع های مختلفی می شه داشته باشه آموزشش رو حتما براتون می ذارم
مواد مورد نظرتون رو می تونید هم توی زیپ لاک ها بریزین هم توی ظرفای درپوش دار یک بار مصرف .
اگه مثلا گوشتاتونو توی زیپ لاک ها ریختین در آخر می تونید چند تا بسته رو با هم روبان پیچش کنید
درواقع بسته های مربو ط بهم رو با هم بسته بندی کنید.
مرغا رو یا به صورت کامل بذارید و مدل عروس و داماد دروشون بیارید یا اینکه تکه کنید و توی بسته بگذارید.
برای ماهی بهتره که از ماهی های کوچک استفاده شه و بطور مدل دار (مدور)توی بشقابای یک بار مصرف کوچک چیده شن و در آخر سلفون روشون کشیده شه و پاپیون روش بچسبونید.
یا اینکه ماهی اگه بزرگ بود کمی گرد بکنیدش و بعد بذاریدش فریزر.یا اینکه اونام مدل عروس داماد تزیین کنین.
فعلا همینا تا دفه بعد بیام و از چیزای دیگه بگم...
نطر و ایده فراموش نشه....
منتظرم...
برچسبها: تو یخچالی های جهیزیه
از اونجایی که بیشتر کامنتا و نظر سنجی نتیجشون یکی بوده یه پست ثابت رو اختصاص میدیم به چیدمان برای جهیزیه
اولین پستم می زاریم برای یخچال که یکی از بیشترین تزییناتو می خواد و قدرت مانورمون بالاس
این پستا عکسی ندارن و کاملا خوندنی هستن.شما هم اگه نظری راجع به چیدمان دارین بذارین تا به پستا اضافه شه
شروع می کنیم
یخچال: برای پر کردن یخچال اول یه سری چیزای ثابت احتیاج داریم که توی زیبایی تاثیر داره
میوه.ژله .تخم مرغ .شکلات . آبمیوه. خوراکی هایی که بسته بندی های خوشگلی دارن.سس. شیشه های آبلیمو و آب.شیشه های ترشیجات و مربا جات و ...
میوه ها رو توی طبقات بهیچوجه!ساده نمی زاریمحداقل تزیینات رو روشون پیاده می کنیم.حتی شده یه میوه آرایی ساده . خیلی از میوه آرایی ها با اینکه ساده هستن زیبان!هرچی بزرگتر باشن بهتر مثله آناناس.کدو حلوایی.خربزه.طالبی.هندوانه و ...
آبمیوه یا نه اصلا یکم نوشابه رو توی جام بریزین و با حلقه میوه ای که به رنگ نوشیدنی باشه تزیین کنین.
یه طبقم اختصاص می دیم به ژله!حالا بستگی به سلیقه و هنر خودتون داره دیگه .می تونه چند رنگ باشه.میتونه ساده باشه .می تونه رنگین کمون ژله بستنی شه یا ....
اگه دوس داشتین می تونین یه طبقم بذارین برای مرغ سوخاری که کاملا سلیقه ای هست ولی خیلی کارا می شه باش کرد اینکه سرآشپزش کنین .دورچینه سبزیجاتش کنین و ...
جا تخم مرغی: تخم مرغا رو اصلا ساده نمی زاریم چون هزارتا بلا می شه سرشون آورد که من چند تا مدلشو گذاشتم و خودمم جوجه ایش کردم.روشونو با ماژیک شکل بدین.چیزیایی مثله جوجه روشون بچسبونبن(البته انگار اون جوجه ها الان دیگه نیست) .اینا مدلای زیادی دارن.هرشکلی هستن حتی قلبی!یا حتی شکوفه و روبان...
حالا هر چیزی اضافه ای که داریم مثل شکلات سس و ... بغل و پشت ژله و مرغ و ...می ذاریم.
شما توی یخچالتون هر چیزی که فکر می کنید درست کردید و خوشگل شده می تونین استفاده کنین.حتی ازین ترایفل .کیک.الویه و ...
در واقع پستایی که من توی این وبلاگ گذاشتم و تزیین شدس همشون بدرد توی یخچال می خورن حتی خرماهای توپی!
شیشه های آب و آبلیمو و اینام که می رن توی جای خودشون البته میشه تن اینام لباس کرد یا با روبان تزیینشون کرد.
طبقات پایینم می تونین میوه های ساده رو بریزین و یا با شکلات و کافی میکس و تنقلات پرشون کنین
چون این قسمت ها زیاد تو دید نیستن.
فعلا همینا تا دفه بعد بیام و از فریزر بگم...
نطر و ایده فراموش نشه....
منتظرم...
برچسبها: چیدمان جهیزیه, تو یخچالی های جهیزیه
بنا به درخواست دوست عزیزم آزاده
اینم از تو یخچالی های جهیزیه خودم
برچسبها: کارهای خودم, تو یخچالی های جهیزیه
برچسبها: ژله, مناسبت ها, شب یلدا, تو یخچالی های جهیزیه
برچسبها: تخم مرغ, تو یخچالی های جهیزیه
برچسبها: دسر, تو یخچالی های جهیزیه
برچسبها: کارهای خودم, سالاد الویه, مناسبت ها, تو یخچالی های جهیزیه
برچسبها: ژله رنگین کمان, مناسبت ها, تو یخچالی های جهیزیه
برچسبها: نوشیدنی, تو یخچالی های جهیزیه
برچسبها: یخ, تو یخچالی های جهیزیه
منبع:
http://tazineman.blogfa.com
تزیین سالاد الویه