چگونگی ارتباط برقرار کردن با افراد کمال گرا-خصوصیات افراد کمال گرا
چگونه ارتباط مؤثری با یک فرد کمال گرا برقرار کنیم

همه ما آدم ها بنا به نیازهایی که داریم هر روز با افرادی در محل کار، تحصیل، خیابان، مترو، اتوبوس، مغازه و ... در ارتباط هستیم. گاهی در اولین برخورد یا اولین نگاه احساس بدی به ما دست می دهد و همین باعث می شود ادامه ارتباط باعث بحث و جدل شود و به هر دلیلی به مقصودمان نرسیم. و یا ممکن است در روابط خانوادگی دچار مشکل شویم. در این چگونه ویژگی های افراد کمال گرا و نحوه برخورد با آن ها را برایتان آورده ایم تا شاید گره ای از مشکلاتتان با این افراد باز شود.
چگونه
۱
افراد کمال گرا بیشتر اوقات عصبانی هستند، سختگیرند، دایم ایراد می گیرند، انتقاد می کنند، بسیار تمیز و منظم هستند، مؤدبند، کمی وسواسی هستند، بهترین ها را می خواهند، کیفیت برایشان اهمیت خاصی دارد، برای کمیت ارزشی قایل نیستند، هرگز کیفیت را فدای کمیت نمی کنند، بسیار مسوول هستند، از وجدان اخلاقی بالایی برخوردارند، این افراد صفر و یکی هستند، و بر این باورند که همواره یک راهِ درست برای مواجه شدن با هر مشکلی وجود دارد.
ترس از خوب نبودن و کامل نبودن آنها را داغان می کند. برای بهبود بخشیدن به همه چیز تلاش می کنند، مشکل پسند هستند، تعجب نکنید اگر چندین بار برای خرید بروند و دست خالی بازگردند، اصلاح طلبی، جزیی انکار نشدنی از وجودشان است. از اینکه با آنها شوخی کنید متنفر هستند و جدیت این افراد ویژگی بارزشان است.
۲
- هرگز آنان را تحت فشار زمانی برای انجام کاری نگذارید.
– از آن ها ایراد نگیرید، حتی اگر ایرادی هم مطرح است در قالب پیشنهاد عنوان کنید.
– هرگز آن ها را سرزنش نکنید حتی اگر اشتباه کردند.
– از نظم و دقتشان تمجید کنید.
– با آن ها بدقولی نکنید.
۳
بُعد مثبت: کارهایی را که نیاز به سازماندهی، نظم و طبقه بندی دقیق دارد بسیار دقیق انجام می دهند. بسیار دقیق، تیزبین، باوجدان، منظم و مبادی آداب هستند.
بُعد منفی: مشکل بزرگ کمال گراها عصبانیت، خشم و کینه است. اهل غر زدن هستند. در دیدن مشکلات و ایرادها بسیار حرفه ای اند.
۴
برخی از شغل های مناسب:
– وزیر، معاون اداری
– مدیر اجرایی، مدیر فنی
– حسابدار
– برنامه ریز مالی، مشاور
– برنامه ریز شهری
– دادستان
– برنامه نویس کامپیوتر
– جراح