اموزش تهیه پودینگ به

اموزش تهیه پودینگ به,پودینگ میوه,اموزش تهیه دسر پرکالری پرانرژی و چاق کننده,اموزش دسر فرانسوی ایتالیایی فرنگی به زبان ساده,اموزش دسر کشورهای مختلف,دسر ایرانی,آموزش انواع دسر,آشپزی خانواده سبز دسر,انواع دسر ایرانی,آشپزی دسر,اشپزی دسر,دسر,دستور پخت دسر های خوشمزه,آشپزی و دسر,دسر های ایرانی,آشپزی انواع دسر,انواع دسر های ایرانی,آموزش پخت دسر,آموزش دسر ایرانی,طرز تهیه انواع دسر ایرانی,
اموزش تهیه پودینگ به پودینگ به :) به به یه دسر عالی با میوه ی خوشمزه ی فصل یعنی " به " این دسر از چند تا رسیپی تهیه شده و یعنی کار دست خود تستر کوچیکه اس   مواد لازم: به یک عدد شیر 2 پیمانه خامه 50 گرم آرد ذرت 2.5 قاشق سوپخوری شکر 6 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری سرپر وانیل کمی تزیین: ژله و مربای به   اول بگم که به رو اینطوری تمیز کردم البته که همه واردن! با یه دستمال نخی تمام پرزای روی به رو میگیریم و بعد میشوریم، پوستشو میگیریم و 4قاچ میکنیم توی قابلمه به رو با 1 لیوان آب و…
loading...