اموزش تهیه کرم کارامل غیر اماده و خانگی
" کرم کارامل "
به به! دقیقا فقط همین واژه به به!
حالا در مورد این دسر نرم و خومشزه بگم که شخصا از رو دست یک شف فرانسوی درستیدم
من خودم هیچ وقت کرم کاراملای آماده یا مال رستورانی رو دوست ندارم و هیچ وقت امتحان نمیکنم، آمــــــــــا این چیز دیگری ست!
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
شکر 450 گرم
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 6 عدد
برای کارامل: 5 قاشق شکر + 4/1 لیوان آب
شیر رو میریزیم توی قابلمه و نصف شکر رو میریزم توش تا بجوشه ، وقتی جوشید حرارت رو خاموش میکنیم
بعد میریم سراغ درستیدن کارامل، شکر رو میریزیم توی تابه و روش آب رو میریزیم
سینک ظرفشویی رو هم پر آب میکنیم، زیر تابه رو روشن میکنیم و اصلا هم نمیزنیم فقط گهگداری تابه رو یه تکون میدیم
کم
کم کارامل شروع میکنه به قلیدن و وقتی رنگش عسلیه روشن شد از روی حرارت
برمیداریم و ته تابه رو میزنیم توی آب سینک که سریع خنک بشه و کارامل نسوزه
که حالمون اول کار گرفته نشه
حالا کارامل رو ته قالبامون میریزیم که من فنجون استفاده کردم، میذاریم تا سرد بشه
فر رو روی 180 درجه تنظیم میکنیم تا گرم بشه، برای کرمش تخم مرغا رو میشکنیم و با باقی شکر و وانیل خوب میزنیم تا یکدست بشه و کرم و روون!
شیر رو که از حرارت افتاده اما گرمه، آروم به تخم مرغ اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا تخم مرغ نپزه و نبره ، یکدست که شد روی کاراملای سرد شده میریزیم
قالبا رو توی یه ظرف بزرگتر میذاریم و توی ظرف رو پر از آب میکنیم
برای تقریبا 45 دقیقه میذاریم توی فر تا روی کرم کاراملا بگیره و کمی طلایی بشه
اما هنوز شله و هیچ ناراحتی نداره
بعد از پخت از فر دربیارین و بذارین سرد بشه
قالبا رو واسه 4 ساعت و هر چی بیشتر بهتر بذارین تو یخچال
من شب درست کردم و تا فردا عصرش موند تو یخچال!
خیلی
راحت دورشو با چاقو آروم جدا کنین و توی بشقاب چپه کنین، با یه حرکت چپ و
راست جدا میشه و تالاپی میفته تو ظرف و شما خوشحال میشین!!!
طعم واقعا بی نظیری داره! نرم و خومشزه
من کارامل زیاد زیرش ریختم
شکر خالی رو روی حرارت نذارین چون خیلی سریع میسوزه!
برای این جینگیلیای روش یکم از کارامل رو روی فویل چرب شده به هر شکلی که دوست دارین بریزین و خنک که شد جداش کنین
بذارین روی کرم کارامل اما زودی سرو کنین که آب میشه ، بقیه شم بخورین آبنبات دیده
من با نصف مواد این ۴ تا فنجون خوشگل رو درآوردم
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7