اموزش دسر ترایفل با خامه و بستنی
من اکثرا با خامه نمیدرستم که کالریش زیادی زیاد نشه چون خودش همینجوری از کالری داره منفجر میشه!
این دسر توی ظرف بزرگ و عمیق شیشه ایی سرو میشه
مواد لازم:
ژله قرمز یک بسته
کرم وانیلی 1 پیمانه ( 1.5 شیر + 2 ق س آرد + 25 گرم کره + 5 ق س شکر + 2/1 ق چ وانیل )
پاند کیک یه بسته
پرتقال و انبه و تمشک
همه مواد رو اماده میکنین، یه ردیف کیک روش میوه و روش کرم و باز میوه و ژله و ....
کاملا سلیقه ای!
به همین سادگی ولی بسیار خوشمزه!
تو این یکی من از خامه و بستنی استفاده کردم تو تابستون بود!
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7