اموزش دسر ترایفل با خامه و بستنی

اموزش دسر ترایفل با خامه و بستنی,اموزش تهیه دسر پرکالری پرانرژی و چاق کننده,اموزش دسر فرانسوی ایتالیایی فرنگی به زبان ساده,اموزش دسر کشورهای مختلف,دسر ایرانی,آموزش انواع دسر,آشپزی خانواده سبز دسر,انواع دسر ایرانی,آشپزی دسر,اشپزی دسر,دسر,دستور پخت دسر های خوشمزه,آشپزی و دسر,دسر های ایرانی,آشپزی انواع دسر,انواع دسر های ایرانی,آموزش پخت دسر,آموزش دسر ایرانی,طرز تهیه انواع دسر ایرانی,
اموزش دسر ترایفل با خامه و بستنیدسر ترایفل دسر متنوع و ساده ایه که بیسش با کیک اسفنجی و ژله و یه پودینگ یا کرم وانیل یا خامه ی زده شده و یا حتی بستنی توی تابستون درست میشه و البته با انواع میوه! من اکثرا با خامه نمیدرستم که کالریش زیادی زیاد نشه چون خودش همینجوری از کالری داره منفجر میشه! این دسر توی ظرف بزرگ و عمیق شیشه ایی سرو میشه        مواد لازم:ژله قرمز یک بستهکرم وانیلی 1 پیمانه ( 1.5 شیر + 2 ق س آرد + 25 گرم کره + 5 ق س شکر + 2/1 ق چ وانیل )پاند کیک یه…