اموزش چیز کیک خانگی توت فرنگی (nobaked strawberry cheesecake )
چیز کیک توت فرنگی (nobaked strawberry cheesecake )
خب اینم یه پست توت فرنگی اییه دیگه! این اولین چیز کیکیه که تا حالا درستیدم و کاملا دوسش میداشتم!!!
البته قدیما یه دونه درستیدم که خیلی رسیپیه بدی بود!!!
مواد لازم
کراست:
بیسکوییت پتی بور 125 گرم
کره 60 گرم
فیلینگ:
پنیر خامه ایی 200 گرم (کی*بی یا کا*له )
خامه 200 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
پودر ژله ی توت فرنگی 2/1 بسته (50 گرم)
آب جوش 3/1 پیمانه
توت فرنگی پوره شده 50 گرم
تاپینگ:
150 گرم توت فرنگی اسلایس شده
پودر ژله ی توت فرنگی 2/1 بسته
آب جوش 3/1 پیمانه
اول کراست رو آماده میکنیم، بیسکوییت رو پودرش میکنیم و کره ی نرم شده رو توش میریزیم و هم میزنیم و کف قالب پرسش میکنیم و نیم ساعت میذاریم یخچال
قالب من 15*13 بود! قالب یا کمربندی باشه یا با یه فویل کاملا بپوشونیدش طوری که از اطراف دیواره آویزون بشه
حالا برای فیلینگ پودر ژله رو با آب جوش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه
پنیرخامه و خامه و شکر رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه
بعد توت فرنگی رو که پوره کردیم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
ژله که خنک شده هم اضافه میکنیم و مخلوطش میکنیم
مواد فیلینگ رو روی کراست میریزیم و میذاریم حدود 4 ساعت توی یخچال باشه تا ببنده!
و در آخر برای تاپینگ پودر ژله رو توی آب جوش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه
اسلایسای توت فرنگی رو روی مواد فیلینگ که حالا خوب سرما دیده و سفت شده میچینیم و مایه ی ژله رو که خنک شده روش میدیم و 1 ساعت دیگه هم میذاریم توی یخچال!
به نظرم دیگه تزیین نمیخواد و خوشمله!
تقریبا برای 6 نفر کاملا اندازه اس!
تستری نوشت: دوستایی که دوست دارن ما کاراشونو ببینیم عکسای خوشملشونو بفرستن واسمون
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7