چگونگی درست کردن شربت حلوا با گلاب و زعفران

اموزش تهیه دسر پرکالری پرانرژی و چاق کننده,اموزش تهیه دسر رژیمی کم کالری,اموزش دسر فرانسوی ایتالیایی فرنگی به زبان ساده,اموزش دسر کشورهای مختلف,دسر ایرانی,آموزش انواع دسر,آشپزی خانواده سبز دسر,انواع دسر ایرانی,آشپزی دسر,اشپزی دسر,دسر,دستور پخت دسر های خوشمزه,آشپزی و دسر,دسر های ایرانی,آشپزی انواع دسر,انواع دسر های ایرانی,آموزش پخت دسر,آموزش دسر ایرانی,طرز تهیه انواع دسر ایرانی,
چگونگی درست کردن شربت حلوا با گلاب و زعفران حلوای سه آرد مجلسی اینم یه پست با حال و هوای این روزا! البته این مال ماه رمضونه! اون موقع درست کرده بودم تا الان که قسمتش شد! این حلوا رو از مجله هنرآشپزی درست کردم خیلی خوش طعم و نرم بود! البته توصیه میکنم نصف مواد رو درست کنین! البته که من گذاشتم تو فریزر برای موقع های بی حلوایی!!!   مواد لازم: آرد سفید 125 گرم (1 پیمانه سرخالی ) آرد برنج 125 گرم ( 4/3 پیمانه ) آرد نخودچی 125 گرم (1 پیمانه سر پر ) روغن مایع 200 گرم شکر 3 پیمانه آب 3 پیمانه…
loading...