چگونگی درست کردن شربت حلوا با گلاب و زعفران
حلوای سه آرد مجلسی
البته توصیه میکنم نصف مواد رو درست کنین! البته که من گذاشتم تو فریزر برای موقع های بی حلوایی!!!
مواد لازم:
آرد سفید 125 گرم (1 پیمانه سرخالی )
آرد برنج 125 گرم ( 4/3 پیمانه )
آرد نخودچی 125 گرم (1 پیمانه سر پر )
روغن مایع 200 گرم
شکر 3 پیمانه
آب 3 پیمانه
گلاب 2/1 پیمانه
محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
بادوم یا پسته هم برای تزیین
برای شربت حلوا آب و شکر رو میریزیم تو قابلمه میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و جوش بیاد! بعد جوشیدن گلاب و زعفرای رو اضافه میکنیم و یکی دو جوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم
اول آرد سفید رو الک کرده و روی حرارت ملایمتفتش میدیم تا بوی خامیه آرد بره و یکم رنگش عوض بشه! تقریبا 10 تا 15 دقیقه طول میکشه
بعد آرد برنج رو توش الک میکنیم و با هم زدن مداوم میذاریم تا اونم تغییر رنگ بده!
حالا آرد نخودچی رو توش الک میکنیم و سریع هم میزنیم! آرد نخودچی حساسه و ممکنه بسوزه! یکم دیگه که تفت خورد روغن مایع رو اضافه میکنیم و بعد کره!
یه قاشق از شربت رو بردارین و یکم از مایه ی حلوا رو بریزین توش رنگش اگه مناسب بود و دوست داشتین شروع میکنیم شربتی که ولرم! شده رو اضافه میکنیم
کم کم میریزیم و هم میزنیم! بهتره دستکش آشپزخونه رو دستتون کنین تا گرماش اذیتتون نکنه
کل شربت رو بریزین و تقریبا یه حلوای شل دارین
روی حرارت متوسط هم بزنین تا حلوا از دیواره ها جمع بشه و دیگه به دیواره نچسبه
اما خودش هنوز یکم شل باشه و چسبناک!
زیاد سفت خشک برش ندارین چون طعمشو عوض میکنه!
یعنی با کفگیر که برمیدارین شل بریزه و بچسبه!
داغ داغ توی ظرف میریزیم، خنک که شدبا پسته یا بادوم تزیین میکنیم
این حلوا از حلوای معمولی خیلی خوشمزه تره! عمرا نمیتونین نخورین ازش!
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7